chiptuning Dodge Challenger op maat

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Dodge Challenger auto chiptunen?

De ecu software van uw Dodge Challenger auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Dodge Challenger kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Dodge Challenger heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

chip tuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je Dodge Challenger veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je Dodge Challenger auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

Meer PK's

Geluid klinkt sportiever

Meer rijplezier uit uw Dodge Challenger​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Dodge Challenger?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Dodge Challenger chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Dodge Challenger auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Dodge Challenger. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw Dodge Challenger auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Dodge Challenger in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Dodge Challenger chiptunen

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Goede accu voeding tijdens het chippen

Een kopie van de oude staat

Exclusief gebruik van de beste Dodge Challenger chiptuning software

Ontdek wat chiptuning voor u Dodge Challenger auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Dodge Challenger OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Dodge Challenger chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Bekijk een veelgestelde vraag:

Kort gezegd betekent chiptuning een Dodge Challenger auto met meer performance, zonder dat je Dodge Challenger auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Dodge Challenger

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Dodge Challenger plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Dodge Challenger auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Dodge Challenger genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Ontdek wat auto tuning voor u Dodge Challenger kan doen:

Gespecialiseerde notie over ECU's

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Dodge Challenger auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Dodge Challenger.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen de Dodge Challenger producenten ook. Dit zit namelijk zo:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in een aantal modellen. De vermogens en prijs van de modellen verschillen.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto maker kan veranderen en je auto Dodge Challenger kunt remappen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je auto Dodge Challenger halen.

Ja, het chippen van je auto Dodge Challenger zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dat is alleen niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook hebben we een speciale methode van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Voor informatie over eco chip tuning Dodge Challenger.

Amateuristische chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je Dodge Challenger. Door slechte apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto Dodge Challenger ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste software. Gemaakt door ervaren tuners op een dyno.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning locaties. Beneden ziet u een kaart van de locaties Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een motor tuning bedrijf in de buurt van deze steden zijn we je graag van dienst.

auto laten chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Dodge Challenger auto, zonder dat hierbij aanpassingen Dodge Challengerbaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.