chiptuning: elke Citroën Xsara Picasso krijgt een klantgerichte en individuele service

Ontdek wat chiptuning voor uw Citroën Xsara Picasso kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Citroën Xsara Picasso auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het chippen van uw auto is de beste optie om uw Citroën Xsara Picasso een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Citroën Xsara Picasso door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Citroën Xsara Picasso auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning. Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je Citroën Xsara Picasso meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

Meer koppel

Geluid klinkt mooier

Meer plezier uit uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Citroën Xsara Picasso

Hoe gaat dat precies, remappenCitroën Xsara Picasso?​

Bij stage 1 chippen Citroën Xsara Picasso plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Citroën Xsara Picasso chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Citroën Xsara Picasso auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Citroën Xsara Picasso auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Citroën Xsara Picasso. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Citroën Xsara Picasso dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Citroën Xsara Picasso auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Citroën Xsara Picasso in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Citroën Xsara Picasso chiptunen

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Een kopie van de oude staat

Exclusief gebruik van goede Citroën Xsara Picasso tuning bestanden

Ontdek wat het chippen voor u Citroën Xsara Picasso auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Citroën Xsara Picasso motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Citroën Xsara Picasso OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Citroën Xsara Picasso chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Antwoord op een veelgestelde vraag:

Door het Citroën Xsara Picasso auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Citroën Xsara Picasso chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Citroën Xsara Picasso plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Citroën Xsara Picasso chiptuning. Hierbij pas je de Citroën Xsara Picasso auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Citroën Xsara Picasso auto haalt.

Deze vorm van Citroën Xsara Picasso chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Citroën Xsara Picasso wordt!

Gespecialiseerde kennis over Citroën Xsara Picasso ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Citroën Xsara Picasso auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Citroën Xsara Picasso chiptunen hun auto’s wel. Het werkt namelijk zo:

Auto producenten leveren auto’s in meerdere modellen. De vermogens en prijs van de auto types verschillen.
Omdat auto makers niet voor elk model een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze een enkele motor voor alle auto modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto fabrikant kan aanpassen en je auto kunt chippen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de Citroën Xsara Picasso fabrikant het maximale uit je auto halen.

Zeker, doordat je bij het auto Citroën Xsara Picasso chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je Citroën Xsara Picasso! Zolang je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Ook doen we een speciale methode van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Lees alles over Citroën Xsara Picasso eco tuning klik hier.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker erg slecht voor je Citroën Xsara Picasso. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door slechte apparatuur.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning software. Gemaakt door ervaren tuners op een testbank.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu limieten erg moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel Nederland hebben we chiptuning locaties. Hieronder ziet u een overzicht van de tuning vestigingen Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 Citroën Xsara Picasso chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je Citroën Xsara Picasso al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Citroën Xsara Picasso en bent u uw Citroën Xsara Picasso dus even kwijt.