chiptuning op maat

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw Citroën Jumper auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Citroën auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

auto tuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

Sneller optrekken

Harder geluid uit uw Citroën

Meer rijplezier uit uw auto​

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chippenCitroën Jumper?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw Citroën Jumper op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Citroën Jumper worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de software van uw Citroën Jumper auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Citroën Jumper hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Citroën Jumper auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Citroën Jumper auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Citroën Jumper chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Citroën Jumper.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Citroën Jumper

Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Vooraf een goede back-up

De beste Citroën Jumpertuning files in gebruik

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Citroën Jumper auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Citroën Jumper motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Citroën Jumper OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Citroën Jumper is een geliefde manier om je auto te chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Citroën Jumper chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Lees een vraag die we vaak krijgen:

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Citroën Jumper Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Citroën Jumpertuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Citroën Jumper auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Citroën Jumper auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Citroën Jumper. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Citroën Jumper wordt!

Gespecialiseerde notie over Citroën Jumper ECU's

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Citroën Jumper kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Citroën Jumper.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen de Citroën Jumper producenten ook. Dit is hoe het werkt:

Een producent levert hun auto’s in een aantal types. De vermogens en prijs van deze auto types verschillen.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de Citroën Jumper producent kan aanpassen en je Citroën Jumper kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter vermogen uit je auto Citroën Jumper halen.

Ja, doordat je bij het chippen van je auto zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Mits je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Eco tuning is een manier van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Lees alle informatie over eco chiptuning Citroën Jumper.

Slechte chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto. Je kan je ECU (de computer van je auto Citroën Jumper) beschadigd raken door slechte apparatuur.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw auto beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste files. Geschreven door ervaren chiptuners op een testbank.

Het chippen van je auto Citroën Jumper is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu kaders erg lastig. Ook de APK is niet in staat om dit te controleren. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Wij hebben verschillende chiptuning locaties gevestigd door heel Nederland. Hieronder ziet u een overzicht van onze vestigingen Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.