chiptuning Citroën DS5 op maat

Wat voor voordelen heeft tuning Citroën DS5?

De ecu van uw Citroën DS5 auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Citroën DS5 vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Citroën auto ecu tuning.

Door het chiptunen van uw auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

chip tuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je Citroën DS5 auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Citroën DS5 auto:​​

Sneller optrekken

Sportiever geluid

Meer plezier ​

Minder brandstof gebruik van uw Citroën DS5

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Citroën DS5 auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw Citroën DS5 worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Citroën DS5 chiptuning engineer onderworpen. Deze Citroën DS5 engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Citroën DS5 past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Citroën DS5. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Citroën DS5 is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Citroën DS5 auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Citroën DS5 chiptunen

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Citroën DS5

Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Een kopie van de oude staat

Gebruik van beste tuning bestanden

Ontdek wat het chippen voor uw Citroën DS5 auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Citroën DS5 OBD chiptuning

OBD chiptuning Citroën DS5 is een veelvoorkomende manier om je Citroën DS5 auto te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een voordelige Citroën DS5 chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. Via deze methode hoef je zelfs de Citroën DS5 ECU niet te ontmantelen.

Klik op de vraag voor antwoord op de vraag tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak ontvangen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Citroën DS5 auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 Citroën DS5 chiptuning

Met deze term weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Citroën DS5 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Citroën DS5 auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Specialistische ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten chippen hun auto’s wel. Dit is hoe het zit:

Een auto maker levert hun auto’s in een aantal modellen. Deze types hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn natuurlijk hoger in prijs.
Auto makers maken om kosten en tijd te sparen één motor voor al deze modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de Citroën DS5 fabrikant kan aanpassen en je auto kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de juiste apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Ja, je Citroën DS5 chippen zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je Citroën DS5! Dat is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Eco tuning is een manier van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Voor meer info over Citroën DS5 eco chiptuning voor brandstof besparen.

Verkeerde chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding een aantal componenten in uw auto Citroën DS5 beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning software. Geschreven door ervaren tuners op een testbank.

Het chiptunen van je auto Citroën DS5 is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu grenzen erg lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te controleren. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Mijn Chiptuning heeft meerdere tuning locaties gevestigd door Nederland. Beneden ziet u een lijst van de chiptuning vestigingen Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Citroën DS5baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Citroën DS5.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Citroën DS5 zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Citroën DS5 auto doen.