chiptuning Citroën DS4 op maat

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor computer van uw Citroën DS4 is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Citroën DS4 vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Citroën motor tuning.

Door het chiptunen van uw auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Citroën DS4 auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

chip tuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je Citroën DS4 veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

Meer koppel uit uw Citroën

Mooier geluid uit uw Citroën

Meer plezier ​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Citroën DS4

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw Citroën DS4 auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Citroën DS4 auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Citroën DS4 chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Citroën DS4 auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Citroën DS4 auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Citroën DS4. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Citroën DS4 dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety beloven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Citroën DS4 chiptunen

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Citroën DS4

Goede voeding tijdens gedurende het chippen

Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Citroën DS4

Gebruik van beste chiptuning software

Ontdek wat het chippen voor uw Citroën DS4 kan doen:

Verschillende vormen Citroën DS4 motor tuning:

Voor het Citroën DS4 motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Citroën DS4 OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Citroën DS4 chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Citroën DS4 auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Citroën DS4 auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Citroën DS4. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Bekijk een vraag die we vaak ontvangen:

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Citroën DS4 er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Citroën DS4 Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Citroën DS4. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Citroën DS4 auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Ontdek wat auto tuning voor u Citroën DS4 kan doen:

Gespecialiseerde know-how over ECU's

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten Citroën DS4 chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen auto producenten wel, maar op een andere manier. Dit is hoe het werkt:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in verschillende types. Deze modellen hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn natuurlijk duurder.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto makers ontwikkel- en productiekosten.

Ze remappen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben ontdekt hoe je zonder Citroën DS4 fabrikant je auto kunt remappen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de Citroën DS4 fabrikant het maximale uit je auto halen.

Ja, je Citroën DS4 chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je Citroën DS4! Mits je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Eco tuning is een manier van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Lees alles over Citroën DS4 eco chiptuning voor brandstof besparen.

Op een slechte manier chippen is zeker slecht voor je auto Citroën DS4. Door slechte apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw auto beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste files. Ontwikkeld door ervaren chiptuners op een testbank.

Het chiptunen van je Citroën DS4 is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu limieten erg moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Wij hebben meerdere vestigingen gevestigd door Nederland. Hieronder kunt u al onze locaties vinden: Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

chip tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Citroën DS4 auto doen.