chiptuning Citroën DS 7 Crossback: elke Citroën DS 7 Crossback krijgt een klantgerichte en individuele service

Wat voor voordelen heeft chiptuning Citroën DS 7 Crossback?

Het standaard programma in de motor computer van uw Citroën DS 7 Crossback is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Citroën DS 7 Crossback is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

auto chippen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Citroën DS 7 Crossback auto chiptuning:​​

Meer vermogen

Beter geluid uit uw auto

Meer plezier ​

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw Citroën DS 7 Crossback auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Citroën DS 7 Crossback chiptuning engineer onderworpen. Deze Citroën DS 7 Crossback ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Citroën DS 7 Crossback engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Citroën DS 7 Crossback auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Citroën DS 7 Crossback is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Citroën DS 7 Crossback.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je Citroën DS 7 Crossback in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

We kopiëren uw software eerst

Gebruik van beste tuning software

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Citroën DS 7 Crossback wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Citroën DS 7 Crossback OBD chiptuning

OBD tuning Citroën DS 7 Crossback is een geliefde manier om je Citroën DS 7 Crossback te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Citroën DS 7 Crossback chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Citroën DS 7 Crossback auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Klik op de blauwe tekst voor antwoord op de vraag “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig gesteld krijgen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Citroën DS 7 Crossback auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Citroën DS 7 Crossback!

Citroën DS 7 Crossback chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Citroën DS 7 Crossback auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Citroën DS 7 Crossback, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Citroën DS 7 Crossback. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Citroën DS 7 Crossback auto haalt.

Stage 2 Citroën DS 7 Crossback chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Citroën DS 7 Crossback.

Ontdek wat auto chippen voor uw Citroën DS 7 Crossback auto kan doen:

Gespecialiseerde notie over ECU's

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen de Citroën DS 7 Crossback producenten ook. Dit werkt namelijk zo:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in een aantal modellen. De vermogens en prijs van de types verschillen.
Fabrikanten maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze typen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto fabrikant kan aanpassen en je auto kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter vermogen uit je Citroën DS 7 Crossback halen.

Zeker, doordat je bij chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Het Citroën DS 7 Crossback chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dit is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Ook hebben we een speciale vorm van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Meer informatie over eco chip tuning Citroën DS 7 Crossback.

Op een slechte manier chiptunen is zeker erg slecht voor je auto. Je kan je motor computer beschadigd raken door slechte apparatuur.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn in een lab.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Wij hebben verschillende locaties gevestigd door heel Nederland. Hier beneden is het mogelijk om al onze chiptuning vestigingen vinden: Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Citroën DS 7 Crossback zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Citroën DS 7 Crossback auto doen.