chiptuning Citroën C8: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw Citroën C8 is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Citroën C8 vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Citroën auto motor tuning.

Door het chippen van uw Citroën  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

auto tuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je Citroën C8 auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Citroën C8 auto zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

Sportiever karakter

Geluid klinkt sportiever uit uw Citroën

Meer plezier uit uw Citroën C8​

Verminderd brandstof gebruik van uw Citroën C8

Hoe gaat dat precies, chippen van een Citroën C8?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Citroën C8 auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw Citroën C8 auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Citroën C8 ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Citroën C8 aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Citroën C8. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens gedurende het tunen

We back-uppen uw software eerst

Gebruik van goede chiptuning files

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Citroën C8 auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Citroën C8 OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Citroën C8 is een geliefde methode om je Citroën C8 te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Citroën C8.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Citroën C8 aanpassen. Met deze manier hoef je zelfs de Citroën C8 ECU niet te ontmantelen.

Lees een vraag die we vaak krijgen:

Je Citroën C8 ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Citroën C8 Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Citroën C8 auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Citroën C8 behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Citroën C8 chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Citroën C8 chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Citroën C8 auto kan worden!

Specialistische Citroën C8 ECU software notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten chippen hun auto’s wel. Het zit namelijk zo:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in meerdere modellen. De auto modellen verschillen in zowel aantal pk als prijs.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto makers ontwikkel- en productiekosten.

Ze chiptunen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben ontdekt hoe je zonder auto maker je Citroën C8 kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter aantal pk uit je auto Citroën C8 halen.

Zeker, doordat je bij het chippen van je Citroën C8 zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto Citroën C8! Zolang je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Eco tuning is een manier van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Voor meer informatie over eco chip tuning Citroën C8.

Op een slechte manier chippen is zeker slecht voor je auto. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding meerdere onderdelen in uw auto kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste software. Geschreven door ervaren chiptuners op een dyno.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto chippen legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder lastig. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Mijn Chiptuning beschikt over meerdere vestigingen gevestigd door Nederland. De chiptuning locaties kun je hier beneden vinden: Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een tuning bedrijf in de buurt van deze steden zijn we je graag van dienst.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Citroën C8 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Citroën C8.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Citroën C8 auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Citroën C8 dus even kwijt.