chiptuning Citroën C4 op maat

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de Citroën C4 ecu van uw Citroën C4 auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het motor tunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Citroën C4 auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Citroën C4 auto zult u Citroën C4en dat uw auto veel soepelder rijdt door chiptuning. Je Citroën C4 auto zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij geeft is veel consequenter.

De voordelen Citroën C4 chiptuning:​​

Meer koppel uit uw Citroën

Geluid klinkt harder

Aangenaam rijden​​

Minder brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, remappenCitroën C4?​

Voor stage 1 chiptuning Citroën C4 plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw Citroën C4 op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Citroën C4 chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Citroën C4 chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Citroën C4 auto

Goede accu voeding gedurende de chiptuning

Een kopie van de oude staat

Goede Citroën C4tuning bestanden in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Citroën C4 motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Citroën C4 OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Citroën C4 is de meest populaire vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Citroën C4 auto. Zonder de Citroën C4 ECU uit elkaar te hoeven halen.

Antwoord op een veelgestelde vraag:

Je Citroën C4 auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Citroën C4 chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Citroën C4 auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Citroën C4. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Citroën C4 is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Specialistische Citroën C4 ECU software notie

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Citroën C4 kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Citroën C4.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Citroën C4software modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten remappen hun auto’s wel. Het werkt namelijk zo:

Auto makers leveren auto’s in een aantal verschillende typen. Deze types hebben verschillende vermogens deze zijn uiteraard hoger in prijs.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto makers ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de Citroën C4 producent kan veranderen en je auto Citroën C4 kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter vermogen uit je auto Citroën C4 halen.

Zeker, je Citroën C4 chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto Citroën C4! Dit is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Ook hebben we een speciale vorm van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Meer informatie over Citroën C4 eco chiptuning voor brandstof besparen.

Foute chiptuning kan zeker slecht zijn voor je Citroën C4. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding een aantal componenten in uw auto beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je Citroën C4 chippen legaal. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu kaders erg moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te controleren. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning locaties. Onze tuning locaties kun je beneden vinden: We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Citroën C4 auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.