chiptuning Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer: elke auto krijgt een klantgerichte en individuele service

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Citroën auto ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer meer performance heeft gekregen.

De voordelen Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer auto chiptuning:​​

Sportiever karakter

Geluid klinkt harder

Meer plezier ​

Verlaagd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuningCitroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens gedurende het tunen

We back-uppen uw software eerst

De beste Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourertuning files in gebruik

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Hierdoor is dit een goedkope Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Klik op de blauwe tekst voor antwoord op de vraag “tuning goed of slecht” is een vraag die we vaak gemailt krijgen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de auto!

Stage 2 Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer chiptuning. Hierbij pas je de Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer auto.

Ontdek wat auto chippen voor u auto kan doen:

Specialistische Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer ECU programmatuur kennis

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen de Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer producenten ook. Dit is hoe het zit:

Auto producenten leveren auto’s in een aantal verschillende typen. De vermogens en prijs van de modellen verschillen.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder auto maker je Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de goede apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer halen.

Zeker, doordat je bij het Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chippen van je auto je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook doen we een speciale manier van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Bekijk alle informatie over eco tuning Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer.

Amateuristische chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer. Je kan je ECU (de computer van je auto) beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning software. Ontwikkeld door ervaren tuners op een dyno.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu kaders erg moeilijk. Ook de APK is niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning chiptuning locaties. Hier beneden is het mogelijk om al onze tuning vestigingen zien: Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een auto chiptuning bedrijf in de buurt van deze plaatsen zijn we je graag van dienst.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer auto, zonder dat hierbij veranderingen Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourerbaar zijn door het blote oog.

Daarom is je Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.