chiptuning Citroën C3: elke Citroën C3 auto krijgt een klantgerichte en individuele service

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Je auto zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

Sportiever karakter uit uw auto

Geluid klinkt beter uit uw auto

Comfortabeler rijden​ met uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Citroën C3

Hoe werkt het?​

Bij stage one tunen Citroën C3 plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Citroën C3 auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw Citroën C3 worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Citroën C3 specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Citroën C3 auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Citroën C3.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Citroën C3 chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

We kopiëren uw software eerst

De beste Citroën C3tuning files in gebruik

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen Citroën C3 motor tuning:

Voor het Citroën C3 motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Citroën C3 OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Citroën C3 is de meest gevraagde methode van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Citroën C3 auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Citroën C3 aanpassen. Met deze methode hoef je zelfs de Citroën C3 ECU niet te ontmantelen.

Klik op de link voor ons antwoord op tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak ontvangen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Citroën C3 auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Citroën C3!

Stage 2 Citroën C3 chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze methode van Citroën C3 tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Citroën C3. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Citroën C3 is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Ontdek wat auto tuning voor uw Citroën C3 kan doen:

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Citroën C3 auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Citroën C3 chiptuning.

Zo doen wij naast chiptuning Citroën C3 ook verschillende andere software aanpassingen voor Citroën C3 als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen auto fabrikanten wel, maar met een ander doel. Het werkt namelijk zo:

Fabrikanten leveren auto’s in een aantal verschillende typen. De auto modellen verschillen in zowel vermogen als kosten.
Fabrikanten maken om kosten en tijd te sparen een enkele motor voor al deze modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder auto fabrikant je auto kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter vermogen uit je Citroën C3 halen.

Ja, doordat je bij het chippen van je auto Citroën C3 zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je Citroën C3! Dit is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Ook doen we een speciale vorm van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Zie hier alle info over Citroën C3 eco chip tuning klik hier.

Foute chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto Citroën C3. Door slechte apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je Citroën C3 ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning software. Ontwikkeld door ervaren chiptuners op een testbank.

Het chippen van je auto Citroën C3 is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu limieten erg moeilijk. De APK is ook niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Wij hebben meerdere vestigingen gevestigd door Nederland. De tuning vestigingen kun jij hier beneden bekijken: Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een remapping bedrijf in de buurt van deze plaatsen zijn we je graag van dienst.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Citroën C3 auto, zonder dat hierbij aanpassingen Citroën C3baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Citroën C3.

De situatie is anders bij stage 2. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.