chiptuning: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Ontdek wat chiptuning voor uw Citroën C3 Aircross auto kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw Citroën C3 Aircross auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten tunen van uw auto is de beste optie om uw Citroën C3 Aircross auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Citroën C3 Aircross auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Citroën C3 Aircross auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

auto chip tuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Citroën C3 Aircross zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

Meer koppel

Harder geluid uit uw auto

Aangenaam rijden​ met uw Citroën C3 Aircross​

Verlaagd brandstof gebruik van uw Citroën C3 Aircross

Hoe gaat dat precies, remappen van een Citroën C3 Aircross?​

Voor stage één tunen Citroën C3 Aircross plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Citroën C3 Aircross auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Citroën C3 Aircross engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Citroën C3 Aircross engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Citroën C3 Aircross auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Citroën C3 Aircross is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Citroën C3 Aircross auto

Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

We back-uppen uw software eerst

Goede Citroën C3 Aircrosstuning files in gebruik

Ontdek wat het chippen voor uw Citroën C3 Aircross auto kan doen:

Verschillende vormen Citroën C3 Aircross motor tuning:

Voor het Citroën C3 Aircross motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Citroën C3 Aircross OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Citroën C3 Aircross chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Citroën C3 Aircross auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Klik op de vraag om ons antwoord te lezen tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak ontvangen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je Citroën C3 Aircross ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Citroën C3 Aircross chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Citroën C3 Aircross tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Citroën C3 Aircross chiptuning. Je Citroën C3 Aircross auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Citroën C3 Aircross is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Citroën C3 Aircross.

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Gespecialiseerde notie over ECU's

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen de auto makers ook. Dit zit namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in een aantal verschillende typen. De vermogens en prijs van de auto types verschillen.
Fabrikanten maken om kosten en tijd te sparen een enkele motor voor al deze typen.

Ze chippen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben ontdekt hoe je zonder auto maker je auto kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter vermogen uit je auto halen.

Zeker, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Ontdek alles over Citroën C3 Aircross eco tuning voor brandstof besparen.

Op een slechte manier chiptunen is zeker erg slecht voor je auto. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning software. Gemaakt door ervaren chiptuners op een dyno.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto Citroën C3 Aircross chippen legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder complex. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Mijn Chiptuning heeft meerdere vestigingen gevestigd door Nederland. Hier beneden is het mogelijk om al onze tuning vestigingen vinden: Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een tuning bedrijf in de omgeving van deze plaatsen zijn we je graag van dienst.

auto tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Citroën C3 Aircross auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Citroën C3 Aircross.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Citroën C3 Aircross en bent u uw auto dus even kwijt.