chiptuning op maat

Wat voor voordelen heeft chiptuning Citroën C-Crosser?

De ecu van uw Citroën C-Crosser is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het tunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Citroën C-Crosser auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

chip tuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je Citroën C-Crosser veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de auto sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Citroën C-Crosser auto:​​

Sneller optrekken

Harder geluid uit uw Citroën

Aangenaam rijden​ met uw Citroën C-Crosser​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Citroën C-Crosser

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw Citroën C-Crosser op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Citroën C-Crosser specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Citroën C-Crosser auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Citroën C-Crosser auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Citroën C-Crosser auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Citroën C-Crosser auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Citroën C-Crosser chiptunen

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Speciale accu voeding gedurende het chippen

Eerst een goede back-up

Gebruik van goede chiptuning software

Ontdek wat chiptuning voor u Citroën C-Crosser auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Citroën C-Crosser motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Citroën C-Crosser OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Citroën C-Crosser is de meest populaire methode van chiptuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw Citroën C-Crosser auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze methode hoef je zelfs de Citroën C-Crosser ECU niet te ontmantelen.

Lees een regelmatig vraag:

Je Citroën C-Crosser ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Citroën C-Crosser

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Citroën C-Crosser plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Citroën C-Crosser auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Citroën C-Crosser chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten Citroën C-Crosser chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Citroën C-Crosser auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen de Citroën C-Crosser fabrikanten ook. Het werkt namelijk zo:

Een producent levert hun auto’s in een aantal types. De vermogens en prijs van deze modellen verschillen.
Auto fabrikanten maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze typen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder Citroën C-Crosser producent je auto Citroën C-Crosser kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de Citroën C-Crosser fabrikant het maximale uit je auto Citroën C-Crosser halen.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Ook hebben we een speciale vorm van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Lees alles over Citroën C-Crosser eco tuning voor brandstof besparen.

Verkeerde chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu kaders erg moeilijk. Ook de APK is niet in staat om dit te controleren. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Mijn Chiptuning beschikt over meerdere chiptuning locaties gevestigd door heel Nederland. Beneden is het mogelijk om al onze vestigingen bekijken: Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 Citroën C-Crosser chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Citroën C-Crosser auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Citroën C-Crosser dus even kwijt.