chiptuning: elke auto krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de ecu van uw Citroën Berlingo is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het chiptunen van uw auto is de beste optie om uw Citroën Berlingo auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

auto chip tuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je Citroën Berlingo veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

Meer PK's

Sportiever geluid uit uw auto

Meer rijplezier ​

Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw Citroën Berlingo op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Citroën Berlingo om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Citroën Berlingo chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Citroën Berlingo hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. Zonder uw Citroën Berlingo auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Citroën Berlingo chiptunen

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Speciale accu voeding tijdens het chippen

We back-uppen uw software eerst

Gebruik van beste tuning software

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Citroën Berlingo motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Citroën Berlingo OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Citroën Berlingo chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Citroën Berlingo.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Citroën Berlingo door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze methode moet je zelfs de Citroën Berlingo ECU niet te ontmantelen.

Klik op de blauwe tekst om ons antwoord te lezen “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig gesteld krijgen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Citroën Berlingo auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Citroën Berlingo chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Citroën Berlingo auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Citroën Berlingo, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Citroën Berlingo chiptuning genoemd. Je Citroën Berlingo auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Citroën Berlingo auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Citroën Berlingo kan worden!

Diepgaande kennis over Citroën Berlingo ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Citroën Berlingo auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Citroën Berlingosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Citroën Berlingo chiptunen hun auto’s wel. Dit zit namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in een aantal verschillende modellen. De auto types verschillen in zowel vermogen als prijs.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben ontdekt hoe je zonder Citroën Berlingo fabrikant je auto Citroën Berlingo kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter aantal pk uit je auto Citroën Berlingo halen.

Ja, het auto Citroën Berlingo chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto Citroën Berlingo! Dat is alleen niet van toepassing als je na het chippen van je auto je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een manier van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Lees alle informatie over Citroën Berlingo eco chip tuning voor brandstof besparen.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker slecht voor je auto Citroën Berlingo. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw auto Citroën Berlingo kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste files. Gemaakt door ervaren chiptuners op een testbank.

Het chippen van je Citroën Berlingo is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder complex. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in staat om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning chiptuning vestigingen. Onze vestigingen kun je hier beneden vinden Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Citroën Berlingo auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Citroën Berlingo doen.