chiptuning Chrysler Voyager: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Chrysler Voyager is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

Door het tunen van uw Chrysler auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

auto chippen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Chrysler Voyager veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

Sportiever karakter uit uw auto

Geluid klinkt harder

Aangenaam rijden​ met uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Chrysler Voyager

Hoe gaat dat precies, chiptuningChrysler Voyager?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Chrysler Voyager chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Chrysler Voyager auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Chrysler Voyager engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Chrysler Voyager auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Chrysler Voyager auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw Chrysler Voyager auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Chrysler Voyager in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Chrysler Voyager chiptunen

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Chrysler Voyager

Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

We kopiëren uw software eerst

Gebruik van goede Chrysler Voyager tuning files

Ontdek wat het chippen voor uw Chrysler Voyager auto kan doen:

Verschillende vormen Chrysler Voyager motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Chrysler Voyager OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Chrysler Voyager is de meest gevraagde vorm van tuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw Chrysler Voyager.

Daardoor is dit een goedkope Chrysler Voyager chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze manier hoef je zelfs de Chrysler Voyager ECU niet te ontmantelen.

Klik op de link om ons antwoord te lezen tuning goed of slecht? is een vraag die we regelmatig ontvangen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Chrysler Voyager

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Chrysler Voyagertuning maak je fysieke aanpassingen aan de Chrysler Voyager auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Chrysler Voyager. Je Chrysler Voyager auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Ontdek wat chip tuning voor uw auto kan doen:

Gespecialiseerde know-how over Chrysler Voyager ECU's

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Chrysler Voyager.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Chrysler Voyager autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen auto makers wel, maar met een ander doel. Dit werkt namelijk zo:

Auto makers leveren auto’s in een aantal verschillende typen. Deze auto types hebben verschillende vermogens deze zijn uiteraard hoger in prijs.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto maker kan aanpassen en je Chrysler Voyager kunt chippen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de Chrysler Voyager fabrikant het maximale uit je Chrysler Voyager halen.

Ja, doordat je bij het chippen van je auto Chrysler Voyager zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Zolang je je rijstijl gelijk houd uiteraard.

Ook doen we een speciale manier van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Bekijk alle informatie over eco tuning Chrysler Voyager.

Verkeerde chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu limieten erg moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te controleren. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel Nederland hebben we chiptuning vestigingen. Hieronder ziet u een kaart van de chiptuning vestigingen Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een auto chiptuning bedrijf in de buurt van deze plaatsen zijn we je graag van dienst.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Chrysler Voyager.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Chrysler Voyager auto en bent u uw Chrysler Voyager auto dus even kwijt.