chiptuning: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Wat voor voordelen heeft chiptuning Chrysler Town & Country?

De standaard software in de motor computer van uw Chrysler Town & Country auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Chrysler Town & Country auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Chrysler Town & Country heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u opChrysler Town & Countryen dat uw Chrysler Town & Country veel lekkerder gaat door chiptuning. Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Chrysler Town & Country auto:​​

Meer koppel uit uw auto

Harder geluid

Meer rijplezier ​

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Chrysler Town & Country?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Chrysler Town & Country een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Chrysler Town & Country chiptuning engineer onderworpen. Deze Chrysler Town & Country ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Chrysler Town & Country engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Chrysler Town & Country werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Chrysler Town & Country nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Goede accu voeding tijdens het tunen

Een kopie van de oude staat

Gebruik van goede chiptuning files

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Chrysler Town & Country auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Chrysler Town & Country OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Chrysler Town & Country is een veelvoorkomende manier om je Chrysler Town & Country te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Chrysler Town & Country auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Chrysler Town & Country auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Chrysler Town & Country auto. Zonder de Chrysler Town & Country ECU uit elkaar te hoeven halen.

Lees een veelgestelde vraag:

Je Chrysler Town & Country ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Chrysler Town & Country Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Chrysler Town & Countrytuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Chrysler Town & Country, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Chrysler Town & Country chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Chrysler Town & Country is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Chrysler Town & Country auto wordt!

Gespecialiseerde know-how over ECU's

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Chrysler Town & Country auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Chrysler Town & Country chiptuning.

Zo doen wij naast chiptuning Chrysler Town & Country ook verschillende andere software aanpassingen voor Chrysler Town & Country als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen auto producenten wel, maar anders. Het werkt namelijk zo:

Een fabrikant levert hun auto’s in een aantal modellen. De vermogens en prijs van de modellen verschillen.
Auto fabrikanten maken om kosten en tijd te besparen één motor voor al deze types.

Ze chiptunen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto maker kan veranderen en je auto Chrysler Town & Country kunt remappen. Hierdoor kun je met de juiste apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je auto Chrysler Town & Country halen.

Zeker, chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Mits je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Eco tuning is een manier van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Lees alle informatie over eco tuning Chrysler Town & Country.

Op een slechte manier chippen is zeker erg slecht voor je auto. Je kan je ECU (de computer van je auto) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu grenzen erg lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning tuning locaties. Hieronder ziet u een lijst van de locaties Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een tuning bedrijf in de buurt van deze steden helpen we je graag verder.

auto tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Bij onze stage 1 Chrysler Town & Country chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Chrysler Town & Country.

Daarom is je Chrysler Town & Country auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Chrysler Town & Country auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.