chiptuning: elke auto krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Ontdek wat chiptuning voor uw Chrysler Pacifica auto kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

In een paar uur kan je Chrysler Pacifica door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw Chrysler Pacifica gaat u Chrysler Pacificaen dat uw Chrysler Pacifica veel soepelder gaat door chiptuning. Je Chrysler Pacifica zal sneller accelereren en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

Sneller optrekken uit uw Chrysler

Sportiever geluid uit uw Chrysler

Aangenaam rijden​​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Chrysler Pacifica

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Chrysler Pacifica engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Chrysler Pacifica engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Chrysler Pacifica. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Chrysler Pacifica is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Chrysler Pacifica auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Chrysler Pacifica

Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

We kopiëren uw software eerst

Gebruik van goede tuning bestanden

Ontdek wat chiptuning voor u Chrysler Pacifica kan doen:

Verschillende vormen Chrysler Pacifica motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Chrysler Pacifica OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Chrysler Pacifica chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Klik op de blauwe tekst voor ons antwoord op tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak gemailt krijgen. Als je op de blauwe links klikt, kun je ons antwoord lezen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Chrysler Pacifica auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Chrysler Pacifica Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Chrysler Pacifica tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Chrysler Pacifica chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Chrysler Pacifica wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Gespecialiseerde know-how over ECU's

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Chrysler Pacifica auto.

Zo doen wij naast Chrysler Pacifica chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Chrysler Pacifica als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Dit doen auto producenten wel, maar anders. Dit zit namelijk zo:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in een aantal types. De modellen verschillen in zowel aantal pk als prijs.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze software ook zonder de Chrysler Pacifica producent kan veranderen en je auto kunt chiptunen. Door deze uitvinding kun je met de goede apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Zeker, doordat je bij het chippen van je Chrysler Pacifica zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je Chrysler Pacifica! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chippen van je auto je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook hebben we een speciale vorm van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Meer info over Chrysler Pacifica eco chip tuning voor brandstof besparen.

Slechte chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je Chrysler Pacifica. Door verkeerde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je Chrysler Pacifica ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Het chiptunen van je auto Chrysler Pacifica is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Echter is het controleren van deze millieu grenzen erg lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Mijn Chiptuning heeft verschillende locaties gevestigd door nederland. Hieronder is het mogelijk om al onze Mijn Chiptuning locaties vinden:We zitten ook vlakbij: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Dus als u op één van deze plekken woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Chrysler Pacifica, zonder dat hierbij veranderingen Chrysler Pacificabaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.

WhatsApp WhatsApp met mij