chiptuning Chrysler Crossfire: elke Chrysler Crossfire auto krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

In een paar uur kan je Chrysler Crossfire auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chiptuning. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

Sneller optrekken

Harder geluid

Meer rijplezier uit uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Chrysler Crossfire

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 chiptuning Chrysler Crossfire plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Chrysler Crossfire auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Chrysler Crossfire ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Chrysler Crossfire past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Chrysler Crossfire. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Chrysler Crossfire. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Chrysler Crossfire een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Chrysler Crossfire auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Chrysler Crossfire chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Chrysler Crossfire

Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

We kopiëren uw software eerst

Exclusief gebruik van goede Chrysler Crossfire chiptuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Chrysler Crossfire motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Chrysler Crossfire OBD chiptuning

OBD tuning Chrysler Crossfire is een populaire manier om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Chrysler Crossfire chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Chrysler Crossfire. Zonder de Chrysler Crossfire ECU uit elkaar te hoeven halen.

Bekijk een vraag die we vaak krijgen:

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Chrysler Crossfire auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Chrysler Crossfire chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Chrysler Crossfire auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Chrysler Crossfire chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Chrysler Crossfire auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Chrysler Crossfire wordt!

Gespecialiseerde notie over Chrysler Crossfire ECU's

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Chrysler Crossfire.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten chiptunen hun auto’s wel. Het zit namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in verschillende modellen. De vermogens en prijs van de auto types verschillen.
Omdat auto producenten niet voor elk type een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze één motor voor alle auto modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de Chrysler Crossfire fabrikant kan aanpassen en je Chrysler Crossfire kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter vermogen uit je Chrysler Crossfire halen.

Zeker, het auto Chrysler Crossfire chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Ditgene is alleen niet van toepassing als je na het chippen van je auto Chrysler Crossfire je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook hebben we een speciale manier van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Bekijk alle info over Chrysler Crossfire eco chiptuning voor brandstof besparen.

Op een slechte manier chippen is zeker erg slecht voor je Chrysler Crossfire. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw auto Chrysler Crossfire kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Het chippen van je auto Chrysler Crossfire is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Echter is het controleren van deze millieu grenzen erg moeilijk. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel het land hebben we vestigingen. Hier beneden ziet u een kaart van de tuning vestigingen We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto chip tunenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.

WhatsApp WhatsApp met mij