chiptuning Chevrolet Traverse: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de Chevrolet Traverse ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Chevrolet chiptuning.

Door het tunen van uw Chevrolet  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je Chevrolet Traverse meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

Meer PK's uit uw auto

Geluid klinkt mooier uit uw Chevrolet

Meer rijplezier ​

Minder brandstof gebruik van uw Chevrolet Traverse

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw Chevrolet Traverse worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Chevrolet Traverse chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Chevrolet Traverse hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety beloven. Zonder uw Chevrolet Traverse voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens tijdens het chippen

We kopiëren uw software eerst

Gebruik van de beste Chevrolet Traverse chiptuning files

Ontdek wat chiptuning voor u Chevrolet Traverse kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Chevrolet Traverse OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Chevrolet Traverse is de meest gevraagde vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Chevrolet Traverse auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Chevrolet Traverse chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Chevrolet Traverse auto. Zonder de Chevrolet Traverse ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de link voor ons antwoord op tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak ontvangen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Chevrolet Traverse auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Chevrolet Traverse auto!

Chevrolet Traverse chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Chevrolet Traverse auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Chevrolet Traverse genoemd. Hierbij pas je de Chevrolet Traverse auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Chevrolet Traverse auto haalt.

Voor wie alles uit hun Chevrolet Traverse wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

Specialistische Chevrolet Traverse ECU programmatuur inzicht

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Chevrolet Traverse kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Chevrolet Traverse.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Chevrolet Traverse autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chevrolet Traverse chiptunen hun auto’s wel. Dit is hoe het zit:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in meerdere types. De auto types verschillen in zowel vermogen als kosten.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Ze chippen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de Chevrolet Traverse producent kan veranderen en je Chevrolet Traverse kunt remappen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de Chevrolet Traverse fabrikant het maximale uit je auto Chevrolet Traverse halen.

Zeker, het chippen van je auto zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Ook doen we een speciale methode van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Bekijk alles over Chevrolet Traverse eco chiptuning voor brandstof besparen.

Foute chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw auto kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste files. Geschreven door ervaren tuners op een dyno.

Het chippen van je auto Chevrolet Traverse is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu kaders erg moeilijk. Ook de APK is niet in staat om dit te controleren. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Wij hebben verschillende tuning locaties gevestigd door heel Nederland. De vestigingen kun je hieronder bekijken Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Chevrolet Traverse auto en bent u uw auto dus even kwijt.

WhatsApp WhatsApp met mij