chiptuning Chevrolet Silverado: elke Chevrolet Silverado auto krijgt een klantgerichte en individuele service

Wat voor voordelen heeft chiptuning Chevrolet Silverado?

De ecu software van uw Chevrolet Silverado is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Chevrolet Silverado gaat u Chevrolet Silveradoen dat uw auto veel soepelder rijdt door chiptuning. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:​​

Sneller optrekken uit uw auto

Geluid klinkt mooier uit uw Chevrolet

Meer plezier ​

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, remappen van een Chevrolet Silverado?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Chevrolet Silverado auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Chevrolet Silverado auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Chevrolet Silverado chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Chevrolet Silverado past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Chevrolet Silverado. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Chevrolet Silverado. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Chevrolet Silverado een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Chevrolet Silverado auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Chevrolet Silverado chiptunen

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens gedurende het chippen

We kopiëren uw software eerst

Goede Chevrolet Silveradotuning files in gebruik

Ontdek wat chiptuning voor u Chevrolet Silverado auto kan doen:

Methodes voor Chevrolet Silverado motor tuning:

Voor het Chevrolet Silverado motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Chevrolet Silverado OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Chevrolet Silverado is de meest populaire methode van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een voordelige Chevrolet Silverado chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Chevrolet Silverado aanpassen. Zonder de Chevrolet Silverado ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de vraag voor antwoord op de vraag tuning goed of slecht? is een vraag die we regelmatig ontvangen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Chevrolet Silverado

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Chevrolet Silverado genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Chevrolet Silverado chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Chevrolet Silverado auto.

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Chevrolet Silverado kan worden!

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Chevrolet Silverado kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Chevrolet Silverado.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Chevrolet Silveradosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen fabrikanten wel, maar met een ander doel. Dit is hoe het zit:

Auto producenten leveren auto’s in verschillende modellen. De auto modellen verschillen in zowel vermogen als prijs.
Fabrikanten maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze types.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto maker kan veranderen en je auto kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter aantal pk uit je Chevrolet Silverado halen.

Ja, doordat je bij het chippen van je auto Chevrolet Silverado zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Ditgene is alleen niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een vorm van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Bekijk alle info over Chevrolet Silverado eco tuning klik hier.

Op een slechte manier chiptunen is zeker slecht voor je Chevrolet Silverado. Door slechte apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw auto Chevrolet Silverado beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn in een lab.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu kaders erg moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Wij hebben verschillende tuning locaties gevestigd door heel Nederland. Hier beneden kunt u al de vestigingen zien: We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 Chevrolet Silverado chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Chevrolet Silverado auto dus even kwijt.

WhatsApp WhatsApp met mij