chiptuning Chevrolet S10: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Chevrolet S10 auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Chevrolet S10 vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

In enkele uren kan je Chevrolet S10 auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

auto laten chippen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Chevrolet S10 veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

Meer vermogen

Geluid klinkt harder uit uw Chevrolet

Meer rijplezier uit uw auto​

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Chevrolet S10 auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Chevrolet S10 auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Chevrolet S10.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Chevrolet S10, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Chevrolet S10 auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Chevrolet S10 auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Chevrolet S10

Goede voeding tijdens tijdens het chippen

We back-uppen uw software eerst

Gebruik van goede chiptuning software

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Chevrolet S10 motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Chevrolet S10 OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Chevrolet S10 chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Hierdoor is dit een goedkope Chevrolet S10 chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Chevrolet S10 auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Klik op de vraag voor ons antwoord op tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak gemailt krijgen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Chevrolet S10

De naam zegt het al. Bij deze methode van Chevrolet S10 tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Chevrolet S10. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Chevrolet S10 chiptuning. Hierbij pas je de Chevrolet S10 fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Chevrolet S10 auto haalt.

Voor wie alles uit hun Chevrolet S10 auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

Specialistische ECU software kennis

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Chevrolet S10 kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Chevrolet S10.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen auto makers wel, maar anders. Dit zit namelijk zo:

Auto makers leveren auto’s in verschillende typen. De modellen verschillen in zowel vermogen als prijs.
Auto makers maken om kosten en tijd te sparen één motor voor al deze types.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben ontdekt hoe je zonder Chevrolet S10 producent je Chevrolet S10 kunt remappen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je Chevrolet S10 halen.

Zeker, doordat je bij het auto Chevrolet S10 chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Zolang je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Ook doen we een speciale methode van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Voor informatie over Chevrolet S10 eco chiptuning klik hier.

Op een slechte manier chippen is zeker slecht voor je auto. Je kan je ECU (de computer van je Chevrolet S10) beschadigd raken door slechte apparatuur.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu grenzen erg lastig. De APK is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel Nederland hebben we chiptuning vestigingen. Hier beneden ziet u een lijst van onze chiptuning locaties We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto chip tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Chevrolet S10, zonder dat hierbij veranderingen Chevrolet S10baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Chevrolet S10 auto.

De situatie is anders bij stage 2. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.