chiptuning Chevrolet Monte Carlo: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

In een paar uur kan je Chevrolet Monte Carlo met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Doordat hij sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Chevrolet Monte Carlo chiptuning:​​

Sneller optrekken uit uw Chevrolet

Beter geluid uit uw auto

Comfortabeler rijden​ met uw Chevrolet Monte Carlo​

Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw Chevrolet Monte Carlo op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Chevrolet Monte Carlo engineer. Daarna sturen we de software van uw Chevrolet Monte Carlo auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Chevrolet Monte Carlo engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Chevrolet Monte Carlo engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Chevrolet Monte Carlo auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Chevrolet Monte Carlo. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Chevrolet Monte Carlo een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Chevrolet Monte Carlo voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Chevrolet Monte Carlo

Speciale accu voeding tijdens het tunen

Een kopie van de oude staat

Exclusief gebruik van de beste Chevrolet Monte Carlo chiptuning software

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Chevrolet Monte Carlo kan worden!

Methodes voor Chevrolet Monte Carlo motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Chevrolet Monte Carlo OBD chiptuning

OBD chiptuning Chevrolet Monte Carlo is een veelvoorkomende methode om je Chevrolet Monte Carlo te chiptunen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Chevrolet Monte Carlo auto.

Hierdoor is dit een goedkope Chevrolet Monte Carlo chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze manier moet je zelfs de Chevrolet Monte Carlo ECU niet te ontmantelen.

Bekijk een vraag die we vaak ontvangen:

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Chevrolet Monte Carlo Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Chevrolet Monte Carlo auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Chevrolet Monte Carlo behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Chevrolet Monte Carlo genoemd. Hierbij pas je de Chevrolet Monte Carlo auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Chevrolet Monte Carlo auto haalt.

Voor wie alles uit hun Chevrolet Monte Carlo wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Chevrolet Monte Carlo auto kan worden!

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Chevrolet Monte Carlo.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen auto producenten wel, maar met een ander doel. Dit werkt namelijk zo:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in meerdere modellen. De vermogens en prijs van de modellen verschillen.
Omdat auto fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan produceren maken ze een enkele motor voor alle modellen.

Ze chiptunen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto maker kan aanpassen en je Chevrolet Monte Carlo kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Ja, het chippen van je auto Chevrolet Monte Carlo zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto Chevrolet Monte Carlo! Dit is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook doen we een speciale vorm van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Ontdek alle info over Chevrolet Monte Carlo eco tuning voor brandstof besparen.

Foute chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto Chevrolet Monte Carlo. Door slechte apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Het chiptunen van je auto Chevrolet Monte Carlo is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Mijn Chiptuning heeft verschillende locaties gevestigd door heel Nederland. Beneden kunt u al onze vestigingen zien:We zitten ook vlakbij: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Dus als u op één van deze plaatsen woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Chevrolet Monte Carlo auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Chevrolet Monte Carlo auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.

WhatsApp WhatsApp met mij