chiptuning Chevrolet Malibu: elke auto krijgt een klantgerichte en individuele service

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Chevrolet Malibu auto chiptunen?

De standaard software in de motor computer van uw Chevrolet Malibu is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Chevrolet Malibu auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Chevrolet tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Chevrolet Malibu auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Chevrolet Malibu:​​

Sneller optrekken

Geluid klinkt mooier uit uw auto

Aangenaam rijden​​

Minder brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Chevrolet Malibu engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Chevrolet Malibu aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Chevrolet Malibu dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw Chevrolet Malibu voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Chevrolet Malibu in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Chevrolet Malibu chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Goede accu voeding gedurende het tunen

Een kopie van de oude staat

Gebruik van beste tuning bestanden

Ontdek wat chiptuning voor u Chevrolet Malibu auto kan doen:

Methodes voor Chevrolet Malibu motor tuning:

Voor het Chevrolet Malibu motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Chevrolet Malibu OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Chevrolet Malibu is de meest gevraagde vorm van tuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Chevrolet Malibu auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Chevrolet Malibu. Zonder de Chevrolet Malibu ECU uit elkaar te hoeven halen.

Lees een vraag die we vaak ontvangen:

Je Chevrolet Malibu ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Chevrolet Malibu chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Chevrolet Malibu plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Chevrolet Malibu. Je Chevrolet Malibu wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Chevrolet Malibu is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Ontdek wat auto chippen voor uw auto kan doen:

Gespecialiseerde know-how over Chevrolet Malibu ECU's

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Chevrolet Malibu kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Chevrolet Malibu chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen de Chevrolet Malibu producenten ook. Het werkt namelijk zo:

Een auto maker levert hun auto’s in een aantal types. De auto modellen verschillen in zowel vermogen als kosten.
Auto fabrikanten maken om kosten en tijd te besparen één motor voor al deze modellen.

Ze chippen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben uitgevonden hoe je zonder Chevrolet Malibu producent je Chevrolet Malibu kunt chippen. Hierdoor kun je met de juiste apparatuur zonder de Chevrolet Malibu producent het maximale uit je auto Chevrolet Malibu halen.

Zeker, doordat je bij het chippen van je auto Chevrolet Malibu zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook doen we een speciale manier van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Voor meer informatie over Chevrolet Malibu eco chiptuning klik hier.

Amateuristische chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto. Door slechte apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw Chevrolet Malibu kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning software. Gemaakt door ervaren tuners op een dyno.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu kaders erg lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning tuning locaties. De Mijn Chiptuning vestigingen kun jij beneden vinden:Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Als u dus op zoek bent naar een tuning bedrijf in de buurt van deze locaties zijn we je graag van dienst.

chip tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Chevrolet Malibubaar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Chevrolet Malibu auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.

WhatsApp WhatsApp met mij