chiptuning Chevrolet HHR: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Wat voor voordelen heeft chiptuning Chevrolet HHR?

De standaard software in de motor computer van uw Chevrolet HHR auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Chevrolet HHR auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Chevrolet HHR auto zult u opChevrolet HHRen dat uw Chevrolet HHR veel lekkerder gaat door chiptuning. Je Chevrolet HHR auto zal vlotter optrekken en de performance die hij hierbij levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

Meer performance uit uw auto

Beter geluid

Meer plezier uit uw auto​

Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Chevrolet HHR auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Chevrolet HHR om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Chevrolet HHR chiptuning engineer onderworpen. Deze Chevrolet HHR ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Chevrolet HHR auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Goede accu voeding tijdens het chippen

We kopiëren uw software eerst

Gebruik van beste chiptuning software

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Chevrolet HHR motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Chevrolet HHR OBD chiptuning

OBD tuning op maat Chevrolet HHR is een populaire manier om je Chevrolet HHR auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Chevrolet HHR chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Chevrolet HHR door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze methode hoef je zelfs de Chevrolet HHR ECU niet te ontmantelen.

Bekijk een vaak vraag:

Door het Chevrolet HHR auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 Chevrolet HHR chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze vorm van Chevrolet HHR tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Chevrolet HHR. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Chevrolet HHR auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Chevrolet HHR chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Chevrolet HHR chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Chevrolet HHR.

Ontdek wat auto tuning voor u Chevrolet HHR kan doen:

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Chevrolet HHRsoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen de Chevrolet HHR fabrikanten ook. Dit werkt namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in verschillende modellen. De vermogens en prijs van de types verschillen.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto maker kan veranderen en je auto Chevrolet HHR kunt remappen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Zeker, het auto Chevrolet HHR chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto Chevrolet HHR! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Ook doen we een speciale manier van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Lees alle informatie over Chevrolet HHR eco chiptuning klik hier.

Verkeerde chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw auto beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning files. Geschreven door ervaren chiptuners op een testbank.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Mijn Chiptuning beschikt over verschillende locaties gevestigd door heel Nederland. Beneden is het mogelijk om al onze Mijn Chiptuning locaties zien:Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Als u dus op zoek bent naar een auto chiptuning bedrijf in de buurt van deze steden zijn we je graag van dienst.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Chevrolet HHRbaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Chevrolet HHR auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.

WhatsApp WhatsApp met mij