chiptuning: elke Chevrolet Equinox auto krijgt een klantgerichte en individuele service

Ontdek wat chiptuning voor uw Chevrolet Equinox kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

In enkele uren kan je Chevrolet Equinox met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Chevrolet Equinox heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Chevrolet Equinox auto zult u opChevrolet Equinoxen dat uw Chevrolet Equinox veel soepelder rijdt door chiptuning. Je Chevrolet Equinox zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Chevrolet Equinox:​​

Sportiever karakter uit uw Chevrolet

Geluid klinkt harder

Meer rijplezier ​

Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Chevrolet Equinox chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Chevrolet Equinox auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Chevrolet Equinox nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je Chevrolet Equinox in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Chevrolet Equinox chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Chevrolet Equinox.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Goede accu voeding tijdens de chiptuning

We kopiëren uw software eerst

Exclusief gebruik van de beste Chevrolet Equinox chiptuning software

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Methodes voor Chevrolet Equinox motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Chevrolet Equinox OBD chiptuning

OBD tuning Chevrolet Equinox is een veelvoorkomende manier om je Chevrolet Equinox auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Klik op de link om ons antwoord te lezen “tuning goed of slecht” is een vraag die we vaak gemailt krijgen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Chevrolet Equinox auto met meer performance, zonder dat je Chevrolet Equinox er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chevrolet Equinox chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Chevrolet Equinox chiptuning. Hierbij pas je de Chevrolet Equinox fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Chevrolet Equinox haalt.

Deze vorm van chiptuning Chevrolet Equinox is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Gespecialiseerde notie over Chevrolet Equinox ECU's

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Chevrolet Equinox ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen auto makers wel, maar met een ander doel. Dit is hoe het zit:

Een producent levert hun auto’s in verschillende modellen. De auto types verschillen in zowel aantal pk als kosten.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto makers ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben uitgevonden hoe je zonder auto fabrikant je auto Chevrolet Equinox kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter vermogen uit je Chevrolet Equinox halen.

Ja, het auto Chevrolet Equinox chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Ook hebben we een speciale manier van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Meer informatie over eco tuning Chevrolet Equinox.

Slechte chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto. Je kan je ECU (de computer van je auto) beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste files. Geschreven door ervaren chiptuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je Chevrolet Equinox chippen legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel Nederland hebben we tuning vestigingen. Beneden ziet u een overzicht van onze chiptuning locaties Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een chiptuning bedrijf in de buurt van deze locaties zijn we je graag van dienst.

auto chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Bij onze stage 1 Chevrolet Equinox chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Chevrolet Equinox.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Chevrolet Equinox auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Chevrolet Equinox auto doen.

WhatsApp WhatsApp met mij