chiptuning: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het laten chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw Chevrolet Corvette een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Chevrolet Corvette kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Chevrolet Corvette zult u opChevrolet Corvetteen dat uw Chevrolet Corvette auto veel soepelder rijdt door chiptuning. Doordat hij sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Chevrolet Corvette:​​

Sportiever karakter

Geluid klinkt mooier

Meer plezier ​

Verlaagd brandstof gebruik van uw Chevrolet Corvette

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Chevrolet Corvette?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Chevrolet Corvette ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Chevrolet Corvette aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Chevrolet Corvette waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Chevrolet Corvette chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Chevrolet Corvette.

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Een back-up van de oude staat

Gebruik van beste chiptuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Chevrolet Corvette motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Chevrolet Corvette OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Chevrolet Corvette chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Chevrolet Corvette auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. Met deze manier moet je zelfs de Chevrolet Corvette ECU niet te ontmantelen.

Antwoord op een vraag die we vaak krijgen:

Door het Chevrolet Corvette auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de Chevrolet Corvette!

Stage 2 chiptuning Chevrolet Corvette

Met deze term weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Chevrolet Corvette plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Chevrolet Corvette behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Chevrolet Corvette chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Chevrolet Corvette chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Chevrolet Corvette auto.

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Chevrolet Corvette auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Chevrolet Corvette.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Chevrolet Corvettesoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen de Chevrolet Corvette producenten ook. Het zit namelijk zo:

Fabrikanten leveren auto’s in meerdere modellen. De vermogens en prijs van deze auto types verschillen.
Auto fabrikanten maken om kosten en tijd te besparen één motor voor al deze typen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de Chevrolet Corvette producent kan veranderen en je Chevrolet Corvette kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter aantal pk uit je auto Chevrolet Corvette halen.

Zeker, doordat je bij het auto Chevrolet Corvette chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook hebben we een speciale vorm van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Ontdek alles over Chevrolet Corvette eco chiptuning voor brandstof besparen.

Amateuristische chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je Chevrolet Corvette. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door slechte apparatuur.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding een aantal componenten in uw auto Chevrolet Corvette beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning files. Geschreven door ervaren tuners op een dyno.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu limieten erg lastig. De APK is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel het land hebben we chiptuning locaties. Hieronder ziet u een overzicht van de vestigingen Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een tuning bedrijf in de buurt van deze locaties zijn we je graag van dienst.

chip tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Chevrolet Corvette.

Stage 2 van de tuning is verschillend. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.