chiptuning Chevrolet Cobalt op maat

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Chevrolet Cobalt auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

auto chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de auto vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

Meer vermogen

Geluid klinkt harder uit uw Chevrolet

Aangenaam rijden​​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Chevrolet Cobalt auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Chevrolet Cobalt chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Chevrolet Cobalt auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Chevrolet Cobalt auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Chevrolet Cobalt auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Chevrolet Cobalt chiptunen

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Chevrolet Cobalt auto

Speciale accu voeding tijdens het chippen

We back-uppen uw software eerst

Gebruik van de beste Chevrolet Cobalt chiptuning software

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Verschillende vormen Chevrolet Cobalt motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Chevrolet Cobalt OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Chevrolet Cobalt is de meest gevraagde vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Chevrolet Cobalt.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Chevrolet Cobalt auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Klik op de blauwe tekst voor ons antwoord op “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig gemailt krijgen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Chevrolet Cobalt er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chevrolet Cobalt chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze vorm van Chevrolet Cobalttuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Chevrolet Cobalt. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Chevrolet Cobalt haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Chevrolet Cobalt kan worden!

Gespecialiseerde notie over Chevrolet Cobalt ECU's

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Chevrolet Cobalt auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Chevrolet Cobalt chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Chevrolet Cobaltsoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten chippen hun auto’s wel. Dit werkt namelijk zo:

Fabrikanten leveren auto’s in een aantal verschillende typen. De vermogens en prijs van deze auto types verschillen.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto makers ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de Chevrolet Cobalt fabrikant kan aanpassen en je auto Chevrolet Cobalt kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto Chevrolet Cobalt halen.

Ja, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Het auto Chevrolet Cobalt chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Dit is echter niet van toepassing als je na het chippen van je auto Chevrolet Cobalt je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook hebben we een speciale vorm van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Lees alle info over Chevrolet Cobalt eco chiptuning klik hier.

Verkeerde chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto Chevrolet Cobalt. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste software. Gemaakt door ervaren tuners op een testbank.

Het chiptunen van je auto Chevrolet Cobalt is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Echter is het controleren van deze millieu grenzen erg lastig. De APK is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning locaties. Hier beneden kunt u al onze chiptuning locaties bekijken:Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Als u dus zoekend bent naar een motor tuning bedrijf in de buurt van deze locaties zijn we je graag van dienst.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Chevrolet Cobaltbaar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Chevrolet Cobalt auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Chevrolet Cobalt auto en bent u uw auto dus even kwijt.

WhatsApp WhatsApp met mij