chiptuning Chevrolet Caprice op maat

Ontdek wat chiptuning voor uw Chevrolet Caprice kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Chevrolet Caprice auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Chevrolet ecu tuning.

Door het chiptunen van uw auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Chevrolet Caprice zult u Chevrolet Capriceen dat uw Chevrolet Caprice auto veel lekkerder gaat door chiptuning. Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:​​

Meer vermogen uit uw Chevrolet

Mooier geluid uit uw Chevrolet

Meer plezier ​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Chevrolet Caprice specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Chevrolet Caprice auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Chevrolet Caprice engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Chevrolet Caprice auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Chevrolet Caprice een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Chevrolet Caprice.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Chevrolet Caprice chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Chevrolet Caprice auto.

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

We kopiëren uw software eerst

De beste Chevrolet Capricechiptuning software in gebruik

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Methodes voor Chevrolet Caprice motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Chevrolet Caprice OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Chevrolet Caprice is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Chevrolet Caprice chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Chevrolet Caprice auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Chevrolet Caprice ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de vraag voor antwoord op de vraag tuning goed of slecht? is een vraag die we regelmatig ontvangen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Chevrolet Caprice chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Chevrolet Caprice auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Chevrolet Caprice. Je Chevrolet Caprice wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Chevrolet Caprice is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Ontdek wat auto tuning voor uw Chevrolet Caprice auto kan doen:

Diepgaande kennis over Chevrolet Caprice ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen de Chevrolet Caprice producenten ook. Dit is hoe het zit:

Auto fabrikanten leveren auto’s in meerdere typen. Deze auto modellen hebben verschillende vermogens deze zijn uiteraard hoger in prijs.
Auto makers maken om kosten en tijd te besparen één motor voor al deze modellen.

Ze remappen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto maker kan veranderen en je auto kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter aantal pk uit je auto halen.

Zeker, je auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Mits je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Eco tuning is een manier van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Bekijk alles over Chevrolet Caprice eco chiptuning klik hier.

Slechte chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto) beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding meerdere onderdelen in uw auto kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste software. Gemaakt door ervaren chiptuners op een testbank.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in staat om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Wij hebben meerdere vestigingen gevestigd door Nederland. Onze Mijn Chiptuning vestigingen kun jij hieronder vindenWe zitten ook in de buurt van: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Chevrolet Caprice auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Chevrolet Caprice auto doen.

WhatsApp WhatsApp met mij