chiptuning op maat

Wat voor voordelen heeft tuning Chevrolet Camaro?

De standaard software in de Chevrolet Camaro ecu van uw Chevrolet Camaro is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Chevrolet Camaro vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

Door het chiptunen van uw auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

auto chippen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Chevrolet Camaro auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Chevrolet Camaro auto zal vlotter accelereren en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Chevrolet Camaro:​​

Meer koppel uit uw Chevrolet

Geluid klinkt mooier uit uw Chevrolet

Aangenaam rijden​​

Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat dat precies, chippen van een Chevrolet Camaro?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Chevrolet Camaro specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Chevrolet Camaro auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Chevrolet Camaro past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Chevrolet Camaro. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. Zonder uw Chevrolet Camaro voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens gedurende het chippen

Eerst een goede back-up

Gebruik van de beste Chevrolet Camaro tuning bestanden

Ontdek wat het chippen voor u Chevrolet Camaro auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Chevrolet Camaro motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Chevrolet Camaro OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Chevrolet Camaro is de meest gevraagde vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Chevrolet Camaro chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Chevrolet Camaro auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Chevrolet Camaro ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de blauwe tekst voor antwoord op de vraag “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig gemailt krijgen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Chevrolet Camaro auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de Chevrolet Camaro auto!

Chiptuning Chevrolet Camaro Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Chevrolet Camaro plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Chevrolet Camaro chiptuning. Je Chevrolet Camaro wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Chevrolet Camaro is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Ontdek wat auto chip tuning voor u Chevrolet Camaro auto kan doen:

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Chevrolet Camaro.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Chevrolet Camaro autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chevrolet Camaro remappen hun auto’s wel. Dit zit namelijk zo:

Een auto maker levert hun auto’s in verschillende modellen. Deze modellen hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn uiteraard hoger in prijs.
Fabrikanten maken om kosten en tijd te sparen één motor voor al deze types.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben uitgevonden hoe je zonder Chevrolet Camaro fabrikant je auto Chevrolet Camaro kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter vermogen uit je Chevrolet Camaro halen.

Zeker, doordat je bij chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Het auto Chevrolet Camaro chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dat is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Bekijk alle info over Chevrolet Camaro eco chip tuning klik hier.

Slechte chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto Chevrolet Camaro. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw auto Chevrolet Camaro kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel Nederland hebben we locaties. Onze chiptuning locaties kun je beneden vinden: Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een tuning bedrijf in de buurt van deze steden helpen we je graag verder.

auto laten chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je Chevrolet Camaro auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.