chiptuning: elke Chevrolet Blazer krijgt een klantgerichte en individuele service

Ontdek wat chiptuning voor uw Chevrolet Blazer kan doen:

De ecu software van uw Chevrolet Blazer auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Chevrolet Blazer vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Chevrolet motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Chevrolet Blazer kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Je Chevrolet Blazer auto zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

Meer vermogen

Mooier geluid

Meer plezier uit uw Chevrolet Blazer​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Chevrolet Blazer

Hoe gaat dat precies, chippenChevrolet Blazer?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Chevrolet Blazer een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Chevrolet Blazer chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Chevrolet Blazer hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Chevrolet Blazer in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Chevrolet Blazer chiptunen

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens tijdens het chippen

Een back-up van de oude staat

Gebruik van goede chiptuning bestanden

Ontdek wat chiptuning voor u Chevrolet Blazer kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Chevrolet Blazer OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Chevrolet Blazer is de meest populaire vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Chevrolet Blazer auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Chevrolet Blazer. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Klik op de blauwe tekst voor antwoord op de vraag “tuning goed of slecht” is een vraag die we vaak ontvangen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Chevrolet Blazer met meer kracht, zonder dat je Chevrolet Blazer er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Chevrolet Blazer

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze methode van Chevrolet Blazer tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Chevrolet Blazer. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Chevrolet Blazer genoemd. Hierbij pas je de Chevrolet Blazer auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Chevrolet Blazer wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Chevrolet Blazer auto wordt!

Specialistische Chevrolet Blazer ECU programmatuur inzicht

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Dit doen fabrikanten wel, maar anders. Dit zit namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in verschillende modellen. De vermogens en prijs van de modellen verschillen.
Auto makers maken om kosten en tijd te sparen één motor voor al deze types.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder auto maker je auto Chevrolet Blazer kunt chiptunen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto Chevrolet Blazer halen.

Ja, chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto Chevrolet Blazer! Mits je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Ook doen we een speciale methode van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Ontdek alle informatie over Chevrolet Blazer eco chip tuning klik hier.

Op een slechte manier chippen is zeker erg slecht voor je auto. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding een aantal componenten in uw Chevrolet Blazer beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste software. Gemaakt door ervaren tuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je Chevrolet Blazer chippen legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning chiptuning locaties. Beneden ziet u een lijst van de chiptuning locatiesWe zitten ook vlakbij: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Dus als u op één van deze plekken woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto chip tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Chevrolet Blazer auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.

WhatsApp WhatsApp met mij