chiptuning Chevrolet Astro op maat

Wat voor voordelen heeft chiptuning Chevrolet Astro?

Het motormanagementsysteem van uw Chevrolet Astro is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het chiptunen van uw auto is de beste optie om uw Chevrolet Astro een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Chevrolet Astro auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

auto chippen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je Chevrolet Astro auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

Meer koppel

Sportiever geluid

Aangenaam rijden​​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuningChevrolet Astro?​

Bij stage one tuning Chevrolet Astro plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw Chevrolet Astro auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Chevrolet Astro chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Chevrolet Astro dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Chevrolet Astro voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je Chevrolet Astro in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

We kopiëren uw software eerst

Goede Chevrolet Astrochiptuning bestanden in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Chevrolet Astro motor tuning:

Voor het Chevrolet Astro motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Chevrolet Astro OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Chevrolet Astro is de meest gevraagde methode van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Chevrolet Astro.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Chevrolet Astro auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Via deze methode hoef je zelfs de Chevrolet Astro ECU niet te ontmantelen.

Klik op de blauwe tekst voor antwoord op de vraag “tuning goed of slecht” is een vraag die we vaak ontvangen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je Chevrolet Astro auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Chevrolet Astro

Met deze term weet je al alles. Bij deze methode van Chevrolet Astrotuning maak je fysieke aanpassingen aan de Chevrolet Astro. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Chevrolet Astro auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Chevrolet Astro auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Chevrolet Astro chiptuning. Je Chevrolet Astro wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Chevrolet Astro chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Ontdek wat auto laten chippen voor u Chevrolet Astro auto kan doen:

Specialistische ECU software inzicht

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Chevrolet Astro kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Chevrolet Astro.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen de Chevrolet Astro producenten ook. Het werkt namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in een aantal verschillende typen. De auto types verschillen in zowel vermogen als prijs.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Ze remappen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben ontdekt hoe je zonder Chevrolet Astro fabrikant je auto Chevrolet Astro kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de juiste apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je auto halen.

Zeker, het chippen van je auto Chevrolet Astro zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Ditgene is alleen niet van toepassing als je na het chippen van je Chevrolet Astro je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Ook hebben we een speciale vorm van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Meer informatie over Chevrolet Astro eco chiptuning voor brandstof besparen.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker erg slecht voor je auto. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto Chevrolet Astro) beschadigd raken.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn in een lab.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je Chevrolet Astro chippen legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder complex. De APK is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning tuning vestigingen. Hier beneden ziet u een overzicht van de chiptuning locaties We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een tuning bedrijf in de buurt van deze locaties zijn we je graag van dienst.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Chevrolet Astro, zonder dat hierbij veranderingen Chevrolet Astrobaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Chevrolet Astro auto en bent u uw Chevrolet Astro auto dus even kwijt.