chiptuning Cadillac XTS op maat

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Cadillac XTS auto chiptunen?

De standaard software in de motor computer van uw Cadillac XTS auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Cadillac XTS vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Cadillac tuning.

In een paar uur kan je Cadillac XTS met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chip tuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je Cadillac XTS veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Cadillac XTS auto zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

Meer koppel

Geluid klinkt harder uit uw auto

Aangenaam rijden​​

Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Cadillac XTS om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Cadillac XTS specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Cadillac XTS engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Cadillac XTS. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Cadillac XTS chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Cadillac XTS.

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

We back-uppen uw software eerst

Goede Cadillac XTSchiptuning software in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Cadillac XTS motor tuning:

Voor het Cadillac XTS motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Cadillac XTS OBD chiptuning

OBD tuning Cadillac XTS is een populaire methode om je auto te chiptunen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Cadillac XTS.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Antwoord op een vraag die we vaak ontvangen:

Je Cadillac XTS auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Cadillac XTS

Met deze naam weet je al alles. Bij deze vorm van Cadillac XTStuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Cadillac XTS genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Cadillac XTS is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Cadillac XTS.

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Specialistische Cadillac XTS ECU programmatuur notie

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Cadillac XTS auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Cadillac XTS chiptuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Cadillac XTS ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen de Cadillac XTS producenten ook. Het zit namelijk zo:

Een producent levert hun auto’s in meerdere modellen. Deze auto modellen hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn natuurlijk hoger in prijs.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto makers ontwikkel- en productiekosten.

Ze chiptunen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto maker kan aanpassen en je auto Cadillac XTS kunt remappen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de Cadillac XTS producent het maximale uit je Cadillac XTS halen.

Zeker, je auto Cadillac XTS chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Het Cadillac XTS chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Eco tuning is een vorm van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Voor meer informatie over Cadillac XTS eco tuning voor brandstof besparen.

Op een verkeerde manier chippen is zeker erg slecht voor je Cadillac XTS. Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je Cadillac XTS chippen legaal. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu kaders erg lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Wij hebben meerdere locaties gevestigd door Nederland. Onze Mijn Chiptuning locaties kun je hieronder bekijken We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een remapping bedrijf in de buurt van deze locaties helpen we je graag verder.

auto chip tunenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.