chiptuning: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Cadillac STS auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Cadillac STS auto gaat u opCadillac STSen dat uw Cadillac STS veel soepelder gaat door chiptuning. Doordat de auto sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Cadillac STS auto chiptuning:​​

Sportiever karakter uit uw Cadillac

Geluid klinkt beter

Meer plezier uit uw Cadillac STS​

Minder brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, remappenCadillac STS?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Cadillac STS chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Cadillac STS auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety beloven. Zonder uw Cadillac STS auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Cadillac STS chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Cadillac STS.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Cadillac STS

Goede accu voeding tijdens de chiptuning

Een back-up van de oude staat

De beste Cadillac STSchiptuning files in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Cadillac STS OBD chiptuning

OBD chiptuning Cadillac STS is een veelvoorkomende methode om je Cadillac STS te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Cadillac STS chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Cadillac STS. Zonder de Cadillac STS ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de blauwe tekst om ons antwoord te lezen tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak ontvangen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Cadillac STS auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Cadillac STS Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze methode van Cadillac STS tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Cadillac STS. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Cadillac STS genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Cadillac STS auto haalt.

Stage 2 Cadillac STS chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Cadillac STS.

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Gespecialiseerde know-how over Cadillac STS ECU's

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Cadillac STS auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen de auto makers ook. Het werkt namelijk zo:

Fabrikanten leveren auto’s in een aantal verschillende typen. De vermogens en prijs van de modellen verschillen.
Omdat fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan produceren maken ze een enkele motor voor alle auto types.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto fabrikant kan veranderen en je auto kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter vermogen uit je auto halen.

Ja, het chippen van je Cadillac STS zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chippen van je auto Cadillac STS je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook hebben we een speciale manier van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Voor meer uitleg over eco tuning Cadillac STS.

Slechte chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto Cadillac STS. Door slechte apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste software. Geschreven door ervaren chiptuners op een dyno.

Het chiptunen van je auto Cadillac STS is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu kaders erg lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te controleren. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning vestigingen. Hieronder is het mogelijk om al onze Mijn Chiptuning locaties vinden:Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Als u dus op zoek bent naar een auto chiptuning bedrijf in de omgeving van deze plaatsen zijn we je graag van dienst.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Cadillac STS, zonder dat hierbij aanpassingen Cadillac STSbaar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Cadillac STS auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Cadillac STS doen.

WhatsApp WhatsApp met mij