chiptuning: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Ontdek wat chiptuning voor uw Cadillac Seville kan doen:

Het standaard programma in de motor computer van uw Cadillac Seville is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Cadillac Seville auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chiptuning. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

Sneller optrekken

Geluid klinkt mooier

Meer rijplezier uit uw auto​

Verlaagd brandstof gebruik van uw Cadillac Seville

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Cadillac Seville een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Cadillac Seville engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Cadillac Seville auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Na het Cadillac Seville chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Cadillac Seville

De beste Cadillac Sevillechiptuning files in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Cadillac Seville OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Cadillac Seville chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Cadillac Seville.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Cadillac Seville auto. Zonder de Cadillac Seville ECU uit elkaar te hoeven halen.

Antwoord op een vraag die we vaak krijgen:

Door het Cadillac Seville auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de Cadillac Seville!

Stage 2 Cadillac Seville chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Cadillac Sevilletuning maak je fysieke wijzigingen aan de Cadillac Seville auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Cadillac Seville chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Cadillac Seville haalt.

Deze vorm van Cadillac Seville chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Cadillac Seville auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Cadillac Seville chiptuning.

Zo doen wij buiten Cadillac Seville chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Cadillac Seville als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Dit doen auto producenten wel, maar anders. Dit zit namelijk zo:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in meerdere modellen. De vermogens en prijs van deze types verschillen.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder auto fabrikant je auto kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de juiste apparatuur zonder de Cadillac Seville fabrikant het maximale uit je auto halen.

Zeker, het chippen van je auto Cadillac Seville zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Mits je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Eco tuning is een methode van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Ontdek alle informatie over Cadillac Seville eco tuning klik hier.

Verkeerde chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto Cadillac Seville. Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw Cadillac Seville beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn in een lab.

Het chippen van je auto Cadillac Seville is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Echter is het controleren van deze millieu limieten erg moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te controleren. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Wij hebben verschillende vestigingen gevestigd door heel Nederland. Hieronder is het mogelijk om al onze Mijn Chiptuning vestigingen vinden: Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto chip tunenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Bij onze stage 1 Cadillac Seville chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Cadillac Seville auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Cadillac Seville auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.

WhatsApp WhatsApp met mij