chiptuning: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Cadillac Escalade auto chiptunen?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw Cadillac Escalade een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Cadillac Escalade kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

auto laten chippen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Cadillac Escalade auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Cadillac Escalade auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

Meer performance

Mooier geluid

Comfortabeler rijden​​

Verlaagd brandstof gebruik van uw Cadillac Escalade

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Cadillac Escalade?​

Bij stage één chiptuning Cadillac Escalade plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Cadillac Escalade auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Cadillac Escalade chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Cadillac Escalade auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Cadillac Escalade auto werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Cadillac Escalade een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Cadillac Escalade nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Cadillac Escalade in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Cadillac Escalade auto

Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Een back-up van de oude staat

Goede Cadillac Escaladetuning bestanden in gebruik

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Cadillac Escalade wordt!

Verschillende vormen Cadillac Escalade motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Cadillac Escalade OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Cadillac Escalade is de meest populaire vorm van tuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Cadillac Escalade.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Cadillac Escalade door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Cadillac Escalade ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de blauwe tekst om ons antwoord te lezen “tuning goed of slecht” is een vraag die we vaak gesteld krijgen. Als je op de blauwe links klikt, kun je ons antwoord lezen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Cadillac Escalade met meer kracht, zonder dat je Cadillac Escalade er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Cadillac Escalade Stage 2

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Cadillac Escalade. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Cadillac Escalade chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Cadillac Escalade auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen auto fabrikanten wel, maar op een andere manier. Dit is hoe het zit:

Auto fabrikanten leveren auto’s in verschillende typen. De auto types verschillen in zowel vermogen als kosten.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Ze remappen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze software ook zonder de Cadillac Escalade producent kan veranderen en je auto kunt chiptunen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je Cadillac Escalade halen.

Zeker, chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Eco tuning is een manier van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Voor meer uitleg over eco chip tuning Cadillac Escalade.

Op een slechte manier chiptunen is zeker slecht voor je Cadillac Escalade. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste software. Geschreven door ervaren chiptuners op een dyno.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. De APK is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Wij hebben verschillende tuning locaties gevestigd door heel Nederland. De vestigingen kun jij hier beneden vinden:Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een motor tuning bedrijf in de omgeving van deze steden helpen we je graag verder.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Cadillac Escalade auto en bent u uw auto dus even kwijt.

WhatsApp WhatsApp met mij