chiptuning Buick Regal: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Wat voor voordelen heeft chiptuning Buick Regal?

De ecu software van uw Buick Regal auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Buick Regal auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Buick auto chiptuning.

In een paar uur kan je Buick Regal auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Je auto zal vlotter optrekken en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

Sneller optrekken

Beter geluid uit uw Buick

Meer plezier ​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Buick Regal

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Buick Regal auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Buick Regal engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Buick Regal auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Buick Regal ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Buick Regal auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Buick Regal waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Buick Regal auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Buick Regal chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Buick Regal

Goede voeding tijdens tijdens het tunen

Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Buick Regal

Exclusief gebruik van goede Buick Regal chiptuning files

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Buick Regal OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Buick Regal is de meest gevraagde methode van tuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Buick Regal.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Buick Regal auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Klik op de blauwe tekst om ons antwoord te lezen tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak gesteld krijgen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Buick Regal auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 Buick Regal chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Buick Regal plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Buick Regal. Je Buick Regal auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Buick Regal chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Ontdek wat auto chippen voor uw auto kan doen:

Specialistische Buick Regal ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Buick Regalsoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen de Buick Regal producenten ook. Het zit namelijk zo:

Een fabrikant levert hun auto’s in een aantal modellen. De modellen verschillen in zowel vermogen als prijs.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben uitgevonden hoe je zonder auto maker je Buick Regal kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je Buick Regal halen.

Zeker, je Buick Regal chippen zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Dit is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Ook hebben we een speciale vorm van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Ontdek alle informatie over Buick Regal eco chiptuning voor brandstof besparen.

Op een slechte manier chiptunen is zeker erg slecht voor je Buick Regal. Door slechte apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding een aantal componenten in uw Buick Regal kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning software. Geschreven door ervaren chiptuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel Nederland hebben we chiptuning vestigingen. Onze chiptuning vestigingen kun je beneden vinden We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.

WhatsApp WhatsApp met mij