chiptuning Buick Lacrosse: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Buick Lacrosse auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Buick auto ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Buick Lacrosse auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Je Buick Lacrosse auto zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij bekomt is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

Meer vermogen

Geluid klinkt harder uit uw Buick

Meer rijplezier uit uw Buick Lacrosse​

Verminderd brandstof gebruik van uw Buick Lacrosse

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Buick Lacrosse auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Buick Lacrosse chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Buick Lacrosse auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Buick Lacrosse past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Buick Lacrosse. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Buick Lacrosse auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. Zonder uw Buick Lacrosse auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Buick Lacrosse in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Buick Lacrosse chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

We back-uppen uw software eerst

Gebruik van de beste Buick Lacrosse chiptuning software

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Buick Lacrosse auto kan worden!

Verschillende vormen Buick Lacrosse motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Buick Lacrosse OBD chiptuning

OBD chiptuning Buick Lacrosse is een populaire methode om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Buick Lacrosse auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Buick Lacrosse chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Buick Lacrosse door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode moet je zelfs de Buick Lacrosse ECU niet te ontmantelen.

Klik op de vraag voor ons antwoord op “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig ontvangen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Buick Lacrosse er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Buick Lacrosse chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Buick Lacrosse er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Buick Lacrosse auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Buick Lacrosse chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Buick Lacrosse chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Buick Lacrosse.

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Gespecialiseerde notie over ECU's

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Buick Lacrosse.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen auto makers wel, maar op een andere manier. Het werkt namelijk zo:

Een producent levert hun auto’s in verschillende modellen. De modellen verschillen in zowel aantal pk als prijs.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Ze remappen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto fabrikant kan veranderen en je auto Buick Lacrosse kunt chiptunen. Door deze uitvinding kun je met de geschikte apparatuur zonder de Buick Lacrosse fabrikant het maximale uit je Buick Lacrosse halen.

Zeker, het Buick Lacrosse chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je Buick Lacrosse! Ditgene is alleen niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een manier van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Voor uitleg over eco tuning Buick Lacrosse.

Op een verkeerde manier chippen is zeker erg slecht voor je auto. Je kan je ECU (de computer van je Buick Lacrosse) beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning files. Gemaakt door ervaren tuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu limieten erg lastig. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel het land hebben we tuning locaties. Beneden kunt u al onze Mijn Chiptuning locaties zien:Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Dus als u op één van deze plaatsen woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto chip tunenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Buick Lacrosse auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.

WhatsApp WhatsApp met mij