chiptuning Buick Excelle GT op maat

Ontdek wat chiptuning voor uw Buick Excelle GT auto kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u opBuick Excelle GTen dat uw auto veel lekkerder gaat door chiptuning. Je auto zal vlotter optrekken en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

Sportiever karakter

Geluid klinkt beter

Meer plezier uit uw Buick Excelle GT​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Buick Excelle GT

Hoe gaat dat precies, chiptuningBuick Excelle GT?​

Bij stage one chiptuning Buick Excelle GT plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw Buick Excelle GT auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Buick Excelle GT worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Buick Excelle GT chiptuning engineer onderworpen. Deze Buick Excelle GT ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Buick Excelle GT auto werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Daardoor kunnen wij tempo en safety beloven. Zonder uw Buick Excelle GT auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens tijdens het chippen

Een kopie van de oude staat

Gebruik van goede chiptuning files

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Buick Excelle GT auto wordt!

Verschillende vormen Buick Excelle GT motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Buick Excelle GT OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Buick Excelle GT is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Buick Excelle GT zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Buick Excelle GT. Met deze manier moet je zelfs de Buick Excelle GT ECU niet te ontmantelen.

Antwoord op een vaak vraag:

Je Buick Excelle GT auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Buick Excelle GT chiptuning

De naam zegt het al. Bij deze methode van Buick Excelle GTtuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Buick Excelle GT auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Buick Excelle GT. Hierbij pas je de Buick Excelle GT fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Buick Excelle GT chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Ontdek wat auto chip tuning voor u Buick Excelle GT auto kan doen:

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast Buick Excelle GT chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Buick Excelle GT chiptunen hun auto’s wel. Dit is hoe het werkt:

Auto makers leveren auto’s in een aantal verschillende typen. Deze auto types hebben verschillende vermogens deze zijn uiteraard duurder.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben uitgevonden hoe je zonder auto maker je auto kunt chippen. Hierdoor kun je met de juiste apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Eco tuning is een vorm van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Voor informatie over Buick Excelle GT eco chip tuning klik hier.

Slechte chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je Buick Excelle GT. Door slechte apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning software. Ontwikkeld door ervaren tuners op een dyno.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je Buick Excelle GT chippen legaal. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu limieten erg lastig. Ook de APK is niet in staat om dit te controleren. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning locaties. Hier beneden ziet u een kaart van de Mijn Chiptuning vestigingenAndere steden waar we in de buurt zitten zijn: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Als u dus zoekend bent naar een tuning bedrijf in de omgeving van deze steden zijn we je graag van dienst.

auto tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.

WhatsApp WhatsApp met mij