chiptuning BMW Z4: elke BMW Z4 auto krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Wat voor voordelen heeft chiptuning BMW Z4?

De standaard software in de BMW Z4 ecu van uw BMW Z4 auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten tunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw BMW auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

auto chip tuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de wagen sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw BMW Z4 auto:​​

Sneller optrekken uit uw BMW

Beter geluid uit uw auto

Meer plezier uit uw BMW Z4​

Verminderd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse BMW Z4 chiptuning engineer onderworpen. Deze BMW Z4 ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw BMW Z4.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Goede accu voeding tijdens de chiptuning

We kopiëren uw software eerst

Gebruik van de beste BMW Z4 chiptuning bestanden

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor BMW Z4 motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 BMW Z4 OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning BMW Z4 is een populaire methode om je auto te chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Daardoor is dit een voordelige BMW Z4 chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de BMW Z4. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Klik op de link om ons antwoord te lezen tuning goed of slecht? is een vraag die we regelmatig ontvangen. Als je op de blauwe links klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het BMW Z4 auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning BMW Z4

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van BMW Z4 tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de BMW Z4. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 BMW Z4 chiptuning. Je BMW Z4 wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Specialistische BMW Z4 ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten chippen hun auto’s wel. Dit werkt namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in meerdere modellen. Deze auto modellen hebben verschillende vermogens deze zijn uiteraard hoger in prijs.
Omdat fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan produceren maken ze één motor voor alle modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder auto maker je auto kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter aantal pk uit je auto BMW Z4 halen.

Ja, je auto BMW Z4 chippen zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Het BMW Z4 chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook doen we een speciale methode van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Voor informatie over BMW Z4 eco tuning voor brandstof besparen.

Op een verkeerde manier chippen is zeker slecht voor je auto. Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw auto BMW Z4 kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn in een lab.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu limieten erg lastig. De APK is ook niet in staat om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel het land hebben we chiptuning locaties. Onze chiptuning vestigingen kun jij hieronder bekijken: Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een tuning bedrijf in de buurt van deze locaties zijn we je graag van dienst.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de BMW Z4 auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder BMW Z4 auto doen.