chiptuning: elke auto krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Wat voor voordelen heeft chiptuning BMW Z1?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw BMW Z1 kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw BMW Z1 gaat u opBMW Z1en dat uw BMW Z1 veel lekkerder rijdt door chiptuning. Doordat de auto sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:​​

Sportiever karakter uit uw BMW

Harder geluid uit uw auto

Meer plezier uit uw BMW Z1​

Minder brandstof gebruik van uw BMW Z1

Hoe gaat dat precies, remappen van een BMW Z1?​

Bij stage 1 chippen BMW Z1 plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de BMW Z1 een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze BMW Z1 chiptuning engineer onderworpen. Deze BMW Z1 engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw BMW Z1 auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. Zonder uw BMW Z1 voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Speciale voeding tijdens gedurende het chippen

Eerst een goede kopie van de oude staat van uw BMW Z1

Goede BMW Z1tuning files in gebruik

Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:

Verschillende vormen BMW Z1 motor tuning:

Voor het BMW Z1 motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 BMW Z1 OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning BMW Z1 is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw BMW Z1.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de BMW Z1. Via deze manier hoef je zelfs de BMW Z1 ECU niet te ontmantelen.

Klik op de vraag om ons antwoord te lezen “tuning goed of slecht” is een vraag die we vaak ontvangen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je BMW Z1 auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

BMW Z1 chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van BMW Z1 tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de BMW Z1 auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning BMW Z1 genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je BMW Z1 auto haalt.

Deze vorm van chiptuning BMW Z1 is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw BMW Z1 auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van BMW Z1 autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Dit doen auto makers wel, maar op een andere manier. Het werkt namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in verschillende modellen. De auto modellen verschillen in zowel aantal pk als kosten.
Auto fabrikanten maken om kosten en tijd te sparen één motor voor al deze types.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de BMW Z1 producent kan aanpassen en je auto kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter vermogen uit je BMW Z1 halen.

Ja, het auto chippen zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je BMW Z1! Zolang je je rijstijl gelijk houd uiteraard.

Ook hebben we een speciale methode van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Voor meer info over eco chiptuning BMW Z1.

Slechte chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw BMW Z1 kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Het chiptunen van je BMW Z1 is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. De APK is ook niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Mijn Chiptuning beschikt over verschillende locaties gevestigd door nederland. Onze Mijn Chiptuning vestigingen kun jij hieronder bekijken Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een remapping bedrijf in de buurt van deze steden zijn we je graag van dienst.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de BMW Z1, zonder dat hierbij veranderingen BMW Z1baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw BMW Z1.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de BMW Z1 zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder BMW Z1 doen.