chiptuning BMW X6: elke BMW X6 auto krijgt een klantgerichte en individuele service

Ontdek wat chiptuning voor uw BMW X6 auto kan doen:

De ecu software van uw BMW X6 is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door BMW ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je BMW X6 is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u opBMW X6en dat uw BMW X6 auto veel lekkerder rijdt door chiptuning. Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw BMW X6 auto:​​

Sportiever karakter uit uw auto

Harder geluid

Comfortabeler rijden​​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een BMW X6?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de BMW X6 een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze BMW X6 chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw BMW X6 auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw BMW X6 past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning BMW X6. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw BMW X6 auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je BMW X6 in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Goede accu voeding gedurende de chiptuning

Eerst een goede kopie van de oude staat van uw BMW X6

Gebruik van goede tuning files

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: BMW X6 OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning BMW X6 is de meest gevraagde vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een goedkope BMW X6 chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de BMW X6 ECU uit elkaar te hoeven halen.

Antwoord op een vraag die we vaak ontvangen:

Door het BMW X6 auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 BMW X6 chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de BMW X6 auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je BMW X6 behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning BMW X6. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning BMW X6 is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Ontdek wat auto chip tuning voor u auto kan doen:

Gespecialiseerde know-how over ECU's

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw BMW X6 auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten chippen hun auto’s wel. Dit zit namelijk zo:

Auto producenten leveren auto’s in een aantal verschillende modellen. De vermogens en prijs van deze auto types verschillen.
Omdat fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan produceren maken ze een enkele motor voor alle modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto maker kan veranderen en je auto BMW X6 kunt chiptunen. Door deze uitvinding kun je met de goede apparatuur zonder de BMW X6 fabrikant het maximale uit je BMW X6 halen.

Zeker, het BMW X6 chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto BMW X6! Zolang je je rijstijl gelijk houd uiteraard.

Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Voor uitleg over BMW X6 eco tuning voor brandstof besparen.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker erg slecht voor je BMW X6. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw auto kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Echter is het controleren van deze millieu limieten erg lastig. De APK is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning chiptuning vestigingen. Hieronder is het mogelijk om al de vestigingen zien: We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een tuning bedrijf in de omgeving van deze locaties zijn we je graag van dienst.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de BMW X6 auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder BMW X6 doen.