chiptuning BMW X4 M op maat

Ontdek wat chiptuning voor uw BMW X4 M kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

auto chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je auto zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

Sportiever karakter

Geluid klinkt sportiever

Comfortabeler rijden​​

Brandstofverbruik wordt minder van uw BMW X4 M

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 chippen BMW X4 M plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw BMW X4 M auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze BMW X4 M ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning BMW X4 M engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw BMW X4 M auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw BMW X4 M auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw BMW X4 M waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw BMW X4 M auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je BMW X4 M in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het BMW X4 M chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de BMW X4 M auto.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Goede accu voeding tijdens het tunen

We kopiëren uw software eerst

Exclusief gebruik van de beste BMW X4 M tuning bestanden

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

Methodes voor BMW X4 M motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: BMW X4 M OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning BMW X4 M is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de BMW X4 M auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de BMW X4 M ECU uit elkaar te hoeven halen.

Bekijk een vraag die we vaak ontvangen:

Beknopt gezegd betekent chiptuning een BMW X4 M met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 BMW X4 M chiptuning

Met deze term weet je al alles. Bij deze methode van BMW X4 M tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning BMW X4 M. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Ontdek wat auto chip tuning voor u BMW X4 M auto kan doen:

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw BMW X4 M auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning BMW X4 M.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen fabrikanten wel, maar met een ander doel. Het zit namelijk zo:

Auto producenten leveren auto’s in meerdere typen. De vermogens en prijs van deze auto types verschillen.
Omdat fabrikanten niet voor elk type een nieuwe motor kan maken maken ze een enkele motor voor alle modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto fabrikant kan aanpassen en je auto BMW X4 M kunt chippen. Door deze uitvinding kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je BMW X4 M halen.

Zeker, doordat je bij het chippen van je BMW X4 M zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Mits je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Eco tuning is een manier van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Meer informatie over BMW X4 M eco chip tuning voor brandstof besparen.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker erg slecht voor je auto. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning files. Gemaakt door ervaren tuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto BMW X4 M chippen legaal. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu grenzen erg moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te controleren. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel Nederland hebben we vestigingen. Beneden ziet u een overzicht van de vestigingen We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto laten chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je BMW X4 M al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw BMW X4 M auto en bent u uw BMW X4 M auto dus even kwijt.