chiptuning BMW X3: elke auto krijgt een klantgerichte en individuele service

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de motor computer van uw BMW X3 auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

auto laten chippen zal als gevolg hebben dat het besturen van je BMW X3 veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

Sportiever karakter

Harder geluid

Comfortabeler rijden​​

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, remappen van een BMW X3?​

Voor stage één tuning BMW X3 plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de BMW X3 om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze BMW X3 chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw BMW X3.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw BMW X3 voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het BMW X3 chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Vooraf een goede back-up

Goede BMW X3tuning software in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor BMW X3 motor tuning:

Voor het BMW X3 motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 BMW X3 OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het BMW X3 chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw BMW X3.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw BMW X3 aanpassen. Zonder de BMW X3 ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de vraag voor antwoord op de vraag tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak gemailt krijgen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het BMW X3 auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de BMW X3 auto!

BMW X3 chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de BMW X3 er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw BMW X3 auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je BMW X3 auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 BMW X3 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun BMW X3 auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Ontdek wat auto chip tunen voor u auto kan doen:

Gespecialiseerde know-how over ECU's

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw BMW X3 auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning BMW X3.

Zo doen wij naast chiptuning BMW X3 ook diverse andere software aanpassingen voor BMW X3 als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

BMW X3 chippen hun auto’s wel. Dit is hoe het werkt:

Auto producenten leveren auto’s in verschillende typen. De auto types verschillen in zowel vermogen als prijs.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto makers ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben uitgevonden hoe je zonder BMW X3 producent je auto BMW X3 kunt chiptunen. Door deze uitvinding kun je met de geschikte apparatuur zonder de BMW X3 fabrikant het maximale uit je BMW X3 halen.

Zeker, het auto chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Zolang je je rijstijl gelijk houd uiteraard.

Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Ontdek alle informatie over eco chip tuning BMW X3.

Op een verkeerde manier chippen is zeker slecht voor je auto BMW X3. Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (de computer van je BMW X3) beschadigd raken.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu grenzen erg moeilijk. De APK is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel het land hebben we tuning vestigingen. Hier beneden ziet u een lijst van onze Mijn Chiptuning locaties Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de BMW X3, zonder dat hierbij veranderingen BMW X3baar zijn door het blote oog.

Daarom is je BMW X3 auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder BMW X3 auto doen.