chiptuning BMW X2: elke BMW X2 krijgt een klantgerichte en individuele service

Wat voor voordelen heeft chiptuning BMW X2?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw BMW X2 auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je BMW X2 auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je BMW X2 meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen BMW X2 auto chiptuning:​​

Meer performance

Beter geluid uit uw BMW

Meer plezier uit uw BMW X2​

Minder brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chippen van een BMW X2?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning BMW X2 ingenieur. Daarna sturen we de software van uw BMW X2 aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze BMW X2 engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety beloven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw BMW X2.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het BMW X2 chiptunen

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens gedurende het chippen

Eerst een goede kopie van de oude staat van uw BMW X2

Exclusief gebruik van goede BMW X2 chiptuning software

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 BMW X2 OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het BMW X2 chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van BMW X2 chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze manier moet je zelfs de BMW X2 ECU niet te ontmantelen.

Bekijk een veelgestelde vraag:

Je BMW X2 auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning BMW X2 Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze methode van BMW X2 tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je BMW X2 behalen. Dit wordt ook wel stage 2 BMW X2 chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 BMW X2 chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun BMW X2 auto.

Ontdek wat auto tuning voor uw BMW X2 auto kan doen:

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen auto fabrikanten wel, maar op een andere manier. Het werkt namelijk zo:

Auto producenten leveren auto’s in verschillende modellen. Deze modellen hebben verschillende vermogens deze zijn natuurlijk duurder.
Fabrikanten maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze typen.

Ze remappen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto fabrikant kan aanpassen en je auto BMW X2 kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter aantal pk uit je auto BMW X2 halen.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je BMW X2! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chippen van je BMW X2 je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Voor informatie over BMW X2 eco chiptuning klik hier.

Op een verkeerde manier chippen is zeker slecht voor je auto. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning files. Geschreven door ervaren chiptuners op een testbank.

Het chiptunen van je auto BMW X2 is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel Nederland hebben we chiptuning vestigingen. Beneden is het mogelijk om al de chiptuning vestigingen vinden: We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een tuning bedrijf in de omgeving van deze locaties helpen we je graag verder.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 BMW X2 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw BMW X2.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de BMW X2 zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder BMW X2 auto doen.