chiptuning BMW M8: elke BMW M8 krijgt een klantgerichte en individuele service

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw BMW M8 auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning. Je auto zal vlotter accelereren en de performance die hij hiervoor levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

Meer PK's uit uw auto

Mooier geluid uit uw BMW

Meer rijplezier uit uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een BMW M8?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw BMW M8 op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de BMW M8 om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning BMW M8 engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw BMW M8 auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw BMW M8 auto.

De chiptuning BMW M8 engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw BMW M8, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw BMW M8 auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw BMW M8 auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

We back-uppen uw software eerst

Gebruik van beste tuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het BMW M8 motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 BMW M8 OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het BMW M8 chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw BMW M8 auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw BMW M8 auto aanpassen. Zonder de BMW M8 ECU uit elkaar te hoeven halen.

Bekijk een vraag die we vaak ontvangen:

Beknopt gezegd betekent chiptuning een BMW M8 auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning BMW M8

Met deze naam weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de BMW M8 er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning BMW M8. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning BMW M8 is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Ontdek wat auto chip tuning voor uw BMW M8 kan doen:

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning BMW M8 ook diverse andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen auto fabrikanten wel, maar met een ander doel. Dit is hoe het werkt:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in meerdere modellen. Deze types hebben verschillende vermogens deze zijn uiteraard duurder.
Fabrikanten maken om kosten en tijd te sparen een enkele motor voor al deze modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto maker kan veranderen en je auto BMW M8 kunt chiptunen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de BMW M8 fabrikant het maximale uit je auto halen.

Zeker, chiptuning zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Ditgene is alleen niet van toepassing als je na het chippen van je auto BMW M8 je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Eco tuning is een methode van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Voor info over eco chip tuning BMW M8.

Op een slechte manier chiptunen is zeker erg slecht voor je auto. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (de computer van je BMW M8) beschadigd raken.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw BMW M8 kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto chippen legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te controleren. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Wij hebben verschillende locaties gevestigd door Nederland. Beneden ziet u een lijst van onze locaties Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de BMW M8, zonder dat hierbij veranderingen BMW M8baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.