chiptuning BMW M5: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw BMW M5 auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw BMW M5 auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw BMW M5 auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je BMW M5 auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chiptuning. Je BMW M5 zal sneller optrekken en de performance die hij hierbij geeft is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

Meer koppel

Geluid klinkt mooier

Meer plezier ​

Verminderd brandstof gebruik van uw BMW M5

Hoe gaat dat precies, remappen van een BMW M5?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw BMW M5 op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw BMW M5 auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse BMW M5 chiptuning engineer onderworpen. Deze BMW M5 engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning BMW M5 engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw BMW M5 is uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw BMW M5 auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw BMW M5.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het BMW M5 chiptunen

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw BMW M5

Speciale accu voeding gedurende het tunen

Eerst een goede kopie van de oude staat van uw BMW M5

Gebruik van goede BMW M5 tuning files

Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen BMW M5 motor tuning:

Voor het BMW M5 motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 BMW M5 OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning BMW M5 is een veelvoorkomende methode om je BMW M5 te chiptunen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw BMW M5 auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van BMW M5 auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. Zonder de BMW M5 ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de vraag voor ons antwoord op tuning goed of slecht? is een vraag die we regelmatig gesteld krijgen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

BMW M5 chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de BMW M5 auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning BMW M5. Hierbij pas je de BMW M5 fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je BMW M5 auto haalt.

Stage 2 BMW M5 chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun BMW M5.

Ontdek wat auto chip tunen voor u BMW M5 kan doen:

Gespecialiseerde notie over BMW M5 ECU's

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw BMW M5 auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge BMW M5 chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten chiptunen hun auto’s wel. Het zit namelijk zo:

Auto makers leveren auto’s in meerdere typen. De vermogens en prijs van de auto types verschillen.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Ze remappen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de BMW M5 fabrikant kan veranderen en je auto kunt remappen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je auto halen.

Ja, chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Zolang je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Eco tuning is een methode van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Voor info over eco tuning BMW M5.

Amateuristische chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto. Je kan je ECU (de computer van je auto) beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw BMW M5 kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn in een lab.

Het chippen van je auto BMW M5 is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu limieten erg lastig. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Mijn Chiptuning heeft verschillende tuning locaties gevestigd door Nederland. Beneden ziet u een overzicht van onze tuning locaties We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een auto chiptuning bedrijf in de omgeving van deze steden helpen we je graag verder.

auto chip tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen BMW M5baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw BMW M5.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.