chiptuning BMW M4 op maat

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn BMW M4 auto chiptunen?

Het standaard programma in de ecu van uw BMW M4 is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw BMW M4 auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door BMW chip tuning.

In enkele uren kan je BMW M4 auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

auto laten chippen zal als gevolg hebben dat het besturen van je BMW M4 auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw BMW M4 auto:​​

Meer koppel

Geluid klinkt harder uit uw BMW

Meer plezier uit uw auto​

Verlaagd brandstof gebruik van uw BMW M4

Hoe werkt het?​

Voor stage één chippen BMW M4 plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw BMW M4 op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning BMW M4 engineer. Daarna verzenden we de software van uw BMW M4 aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw BMW M4 auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw BMW M4 auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning BMW M4. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de BMW M4. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw BMW M4 werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety garanderen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw BMW M4.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het BMW M4 chiptunen

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

We kopiëren uw software eerst

Exclusief gebruik van de beste BMW M4 tuning bestanden

Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:

Verschillende vormen BMW M4 motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 BMW M4 OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest populaire manier voor het BMW M4 chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw BMW M4 auto.

Hierdoor is dit een voordelige BMW M4 chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Via deze manier moet je zelfs de BMW M4 ECU niet te ontmantelen.

Klik op de link om ons antwoord te lezen “tuning goed of slecht” is een vraag die we vaak gemailt krijgen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je BMW M4 auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning BMW M4

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de BMW M4 plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je BMW M4 behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning BMW M4. Je BMW M4 wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 BMW M4 chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun BMW M4.

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw BMW M4 wordt!

Specialistische ECU software notie

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw BMW M4 kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning BMW M4.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Dit doen fabrikanten wel, maar met een ander doel. Dit is hoe het zit:

Auto makers leveren auto’s in een aantal verschillende modellen. Deze modellen hebben verschillende vermogens deze zijn natuurlijk duurder.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto makers ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben uitgevonden hoe je zonder auto fabrikant je BMW M4 kunt chippen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de BMW M4 producent het maximale uit je auto halen.

Ja, doordat je bij het chippen van je auto zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Het auto BMW M4 chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een manier van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Lees alle informatie over BMW M4 eco chiptuning voor brandstof besparen.

Verkeerde chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw BMW M4 kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste software. Geschreven door ervaren chiptuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je BMW M4 chippen legaal. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu kaders erg lastig. De APK is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Mijn Chiptuning beschikt over verschillende vestigingen gevestigd door Nederland. Beneden ziet u een lijst van onze chiptuning vestigingen Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.