chiptuning BMW M2 op maat

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw BMW M2 is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

In een paar uur kan je BMW M2 door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning. Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

Meer PK's

Harder geluid uit uw auto

Meer rijplezier uit uw BMW M2​

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één chippen BMW M2 plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze BMW M2 chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw BMW M2 past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning BMW M2. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het BMW M2 chiptunen

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw BMW M2 auto

Speciale accu voeding gedurende het chippen

We back-uppen uw software eerst

Gebruik van de beste BMW M2 chiptuning software

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen BMW M2 motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 BMW M2 OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gekende manier voor het BMW M2 chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een voordelige BMW M2 chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de BMW M2 door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode hoef je zelfs de BMW M2 ECU niet te ontmantelen.

Klik op de link voor antwoord op de vraag “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig gemailt krijgen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je BMW M2 ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning BMW M2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de BMW M2 er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je BMW M2 auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 BMW M2 chiptuning genoemd. Je BMW M2 auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van BMW M2 chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Ontdek wat auto laten chippen voor u BMW M2 auto kan doen:

Gespecialiseerde know-how over ECU's

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw BMW M2 auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten remappen hun auto’s wel. Dit is hoe het werkt:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in verschillende modellen. De auto modellen verschillen in zowel vermogen als kosten.
Auto fabrikanten maken om kosten en tijd te sparen een enkele motor voor al deze typen.

Ze chippen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de BMW M2 producent kan veranderen en je BMW M2 kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto BMW M2 halen.

Zeker, doordat je bij chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je BMW M2! Dat is alleen niet van toepassing als je na het chippen van je BMW M2 je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een manier van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Bekijk alles over BMW M2 eco chiptuning voor brandstof besparen.

Amateuristische chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto. Je kan je ECU (de computer van je auto BMW M2) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto BMW M2 ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste software. Geschreven door ervaren tuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je BMW M2 chippen legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder complex. Ook de APK is niet in staat om dit te controleren. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning locaties. Beneden is het mogelijk om al de vestigingen zien: We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw BMW M2 dus even kwijt.