chiptuning BMW i8: elke BMW i8 auto krijgt een klantgerichte en individuele service

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw BMW i8 is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw BMW i8 auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u BMW i8en dat uw BMW i8 auto veel soepelder rijdt door chiptuning. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw BMW i8:​​

Meer performance

Geluid klinkt sportiever uit uw BMW

Meer plezier uit uw auto​

Minder brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 chiptuning BMW i8 plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw BMW i8 op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze BMW i8 chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw BMW i8.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw BMW i8 past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens tijdens het chippen

Eerst een goede kopie van de oude staat van uw BMW i8

Gebruik van goede BMW i8 tuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen BMW i8 motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: BMW i8 OBD chiptuning

OBD chiptuning BMW i8 is een populaire manier om je BMW i8 auto te tunen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw BMW i8 auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de BMW i8 door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode hoef je zelfs de BMW i8 ECU niet te ontmantelen.

Klik op de vraag voor ons antwoord op “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig ontvangen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het BMW i8 auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de BMW i8!

Chiptuning BMW i8 Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van BMW i8tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je BMW i8 behalen. Dit wordt ook wel stage 2 BMW i8 chiptuning genoemd. Je BMW i8 auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning BMW i8 is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun BMW i8.

Ontdek wat auto laten chippen voor u auto kan doen:

Specialistische BMW i8 ECU software inzicht

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw BMW i8 kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge BMW i8 chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van BMW i8 autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen de BMW i8 producenten ook. Dit werkt namelijk zo:

Auto makers leveren auto’s in meerdere typen. De vermogens en prijs van de types verschillen.
Auto makers maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze types.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto fabrikant kan aanpassen en je auto BMW i8 kunt remappen. Hierdoor kun je met de juiste apparatuur zonder de BMW i8 fabrikant het maximale uit je auto halen.

Zeker, doordat je bij chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chippen van je BMW i8 je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Eco tuning is een manier van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Voor uitleg over BMW i8 eco tuning voor brandstof besparen.

Foute chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto BMW i8. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto) beschadigd raken.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw auto BMW i8 beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning software. Ontwikkeld door ervaren chiptuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je BMW i8 chippen legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder complex. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel het land hebben we chiptuning locaties. Beneden ziet u een kaart van de chiptuning locaties We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een remapping bedrijf in de buurt van deze locaties helpen we je graag verder.

auto chip tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je BMW i8 al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw BMW i8 auto en bent u uw BMW i8 auto dus even kwijt.