chiptuning: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Ontdek wat chiptuning voor uw BMW 8 serie auto kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het chiptunen van uw auto is de beste optie om uw BMW 8 serie een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw BMW 8 serie auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je BMW 8 serie auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw BMW 8 serie:​​

Meer PK's

Geluid klinkt sportiever uit uw BMW

Comfortabeler rijden​ met uw BMW 8 serie​

Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat dat precies, chippenBMW 8 serie?​

Bij stage 1 chippen BMW 8 serie plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw BMW 8 serie auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning BMW 8 serie engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw BMW 8 serie hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw BMW 8 serie auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw BMW 8 serie auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je BMW 8 serie auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw BMW 8 serie

Goede accu voeding tijdens het chippen

Eerst een goede kopie van de oude staat van uw BMW 8 serie

Goede BMW 8 seriechiptuning software in gebruik

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen BMW 8 serie motor tuning:

Voor het BMW 8 serie motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: BMW 8 serie OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning BMW 8 serie is de meest populaire methode van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de BMW 8 serie.

Daardoor is dit een voordelige BMW 8 serie chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de BMW 8 serie ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de link voor ons antwoord op “tuning goed of slecht” is een vraag die we vaak gemailt krijgen. Als je op de blauwe links klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het BMW 8 serie auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de BMW 8 serie!

BMW 8 serie chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van BMW 8 serietuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning BMW 8 serie. Hierbij pas je de BMW 8 serie auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je BMW 8 serie auto haalt.

Voor wie alles uit hun BMW 8 serie wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Specialistische BMW 8 serie ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning BMW 8 serie ook verscheidene andere software modificaties voor BMW 8 serie auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen fabrikanten wel, maar met een ander doel. Het zit namelijk zo:

Een producent levert hun auto’s in een aantal modellen. De vermogens en prijs van deze auto types verschillen.
Auto producenten maken om kosten en tijd te sparen één motor voor al deze modellen.

Ze remappen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto fabrikant kan veranderen en je auto BMW 8 serie kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter vermogen uit je auto halen.

Ja, chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je BMW 8 serie! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Bekijk alles over BMW 8 serie eco tuning klik hier.

Op een verkeerde manier chippen is zeker erg slecht voor je auto. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw auto beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn in een lab.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je BMW 8 serie chippen legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder complex. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Wij hebben verschillende tuning locaties gevestigd door heel Nederland. De chiptuning vestigingen kun jij beneden bekijken: We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een auto chiptuning bedrijf in de omgeving van deze steden zijn we je graag van dienst.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw BMW 8 serie auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw BMW 8 serie auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.