chiptuning BMW 8 serie GC: elke auto krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw BMW 8 serie GC auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

In enkele uren kan je BMW 8 serie GC door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

auto chippen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je BMW 8 serie GC meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen BMW 8 serie GC auto chiptuning:​​

Sneller optrekken

Geluid klinkt harder uit uw BMW

Meer rijplezier uit uw BMW 8 serie GC​

Minder brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chippen van een BMW 8 serie GC?​

Voor stage één tuning BMW 8 serie GC plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse BMW 8 serie GC chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw BMW 8 serie GC.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw BMW 8 serie GC waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw BMW 8 serie GC.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het BMW 8 serie GC chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de BMW 8 serie GC.

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw BMW 8 serie GC auto

Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw BMW 8 serie GC

Gebruik van beste tuning files

Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen BMW 8 serie GC motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 BMW 8 serie GC OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning BMW 8 serie GC is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de BMW 8 serie GC auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van BMW 8 serie GC auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. Zonder de BMW 8 serie GC ECU uit elkaar te hoeven halen.

Lees een vraag die we vaak krijgen:

Door het BMW 8 serie GC auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning BMW 8 serie GC

Met deze naam weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de BMW 8 serie GC plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 BMW 8 serie GC chiptuning. Hierbij pas je de BMW 8 serie GC auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je BMW 8 serie GC haalt.

Deze vorm van chiptuning BMW 8 serie GC is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

Gespecialiseerde notie over ECU's

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw BMW 8 serie GC kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge BMW 8 serie GC chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen de BMW 8 serie GC producenten ook. Dit werkt namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in verschillende typen. De auto modellen verschillen in zowel aantal pk als prijs.
Auto fabrikanten maken om kosten en tijd te besparen één motor voor al deze types.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto maker kan veranderen en je auto kunt remappen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de BMW 8 serie GC fabrikant het maximale uit je BMW 8 serie GC halen.

Ja, het chippen van je BMW 8 serie GC zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Mits je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Ook doen we een speciale vorm van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Voor informatie over eco chiptuning BMW 8 serie GC.

Verkeerde chiptuning kan zeker slecht zijn voor je BMW 8 serie GC. Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto) beschadigd raken.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste files. Ontwikkeld door ervaren chiptuners op een dyno.

Het chiptunen van je BMW 8 serie GC is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning chiptuning vestigingen. Onze tuning locaties kun je hieronder bekijken Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een motor tuning bedrijf in de omgeving van deze steden zijn we je graag van dienst.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de BMW 8 serie GC, zonder dat hierbij aanpassingen BMW 8 serie GCbaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.